Ingezonden persbericht


Racing for Holland Le Mans race update II

De afgelopen nacht op Le Mans is voor Racing for Holland niet geheel zonder slag of stoot verlopen. Na de noodgedwongen reparatie in de pits vanwege de spin van Jeroen Bleeekemolen door een probleem met het insturen, begon het team vanaf een 50e plaats aan de zware taak zich verder naar voren te rijden.

Dat lukte aanvankelijk ook, maar de pechduivel sloeg opnieuw toe. Een van de uitlaten had een kapotte demper, nog een gevolg de schade aan de Dome S101.5 Judd eerder. Dat betekende voor David Hart, die op dat moment reed, een noodgedwongen bezoek aan de pitbox van het team. Meteen werd er een rijderswissel gedaan, waarbij Jeroen Bleekemolen het stuur overnam. Daarna was het weer Jan Lammers. Lammers kon echter ook niet het pechduivelte vermijden. Een geleidingsboogje van de gaskabel brak af, met als gevolg dat dit ook gerepareerd moet worden. Dit had ook weer tijdverlies tot gevolg. Het team rijdt met nog vijf uur en 20 minuten te gaan op een 23e plaats

Ook Audi heeft tot nu toe geen makkelijke Le Mans. De gedoodverfde favoriet gaat weliswaar nog aan de leiding, maar van de drie gestartte R10's is de nr. 1 Audi de enige nog in de wedstrijd. Peugeot staat met 4 en 7 ronden achterstand op plaatsen twee en drie.

Bezoek voor rechtenvrij beeldmateriaal; http://photos.janlammers.com

Racing for Holland BV
Katwijkerbroek 32
2223 XP Katwijk
Nederland

+31 (0) 71 4010441 (T)
+31 (0) 71 4010190 (F)
info@janlammers.com