Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Altenfelden: Aillaud wint de marathon, Exell neemt de leiding


Altenfelden, 17 juni 2007

De Fransman Benjamin Aillaud heeft gisteren de marathon in Altenfelden op zijn naam geschreven. Boyd Exell eindigde in dit onderdeel als derde en heeft in het tussenklassement de leiding overgenomen met twee puntjes voorsprong op Ijsbrand Chardon, die vijfde werd in de marathon.
Mark Weusthof zette met zijn vierde plaats het beste Nederlandse resultaat neer in de marathon en bezet momenteel ook de vierde plaats in de tussenstand. Ook hij heeft nog kans in het klassement te stijgen, mits hij vanmiddag in de vaardigheid de lei schoon weet te houden. Edwin van der Graaf staat momenteel zesde en ook Hans Heus behoort met zijn tiende plaats tot de besten van het 22 deelnemers tellende veld. Koos de Ronde ondervond wat problemen in de marathon en neemt momenteel een voor hem geheel ongebruikelijke twaalfde positie in.

Bij de enkelspannen staat Jacqueline de Groot na de zevende plaats in de marathon op de twaalfde plaats in het tussenklassement, dat wordt aangevoerd door de altijd sterk rijdende Finse Arja Mikkonen. Raymond Letteboer werd keurig achtste in de marathon en is opgeklommen naar de twaalfde plaats. Bij de tweespannen gaat de Pool Jacek Kozlowski aan de leiding.

Meer informatie, foto's en uitslagen:

www.hippoevent.at

Benjamin Aillaud won de marathon in Altenfelden ©Hippoevent