Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Arnhemse aangereden en gewond

Publicatiedatum: 17-6-2007 13:28:40

ARNHEM - Een 55-jarige Arnhemse is zaterdagmiddag op de kruising van de Dalweg met de Hommelseweg in haar woonplaats gewond geraakt nadat ze was aangereden door een auto. De automobiliste, een 32-jarige plaatsgenote van het slachtoffer, kwam met de schrik vrij. Het slachtoffer reed omstreeks half drie op haar fiets over de Hommelseweg toen ze op de kruising werd aangereden door de 32-jarige Arnhemse. Zij was vanaf de Thomas a Kempislaan de kruising opgereden en wilde rechtdoor de Hommelseweg overteken. Kennelijk had ze daarbij de fietsster over het hoofd gezien. De fietsster had door de aanrijding hoofdletsel opgelopen en moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Volgens de politie had geen van beide partijen gedronken. (07-094762)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Bedreiging winkelier: Arnhemmer aangehouden

Publicatiedatum: 17-6-2007 13:27:35

ARNHEM - Op verdenking van het bedreigen van een winkelier aan de Steenstraat in Arnhem heeft de politie zaterdagochtend vroeg een 25-jarige inwoner uit die stad aangehouden. De man zou rond zeven uur zijn beklag hebben gedaan over een product dat hij eerder bij de winkelier had gekocht. Een woordenwisseling daarover liep kennelijk zo hoog op dat de Arnhemmer de winkelier zou hebben bedreigd met de dood. Ook zou hij gedreigd hebben de zaak in brand te steken. Gewaarschuwde agenten troffen de Arnhemmer even later op de Hommelseweg aan, waarna hij werd aangehouden. De man is voor nader onderzoek in verzekering gesteld. Door de winkelier is aangifte gedaan.
(07-094599)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Arnhemmer opgepakt na mishandeling agent

Publicatiedatum: 17-6-2007 13:27:02

ARNHEM - Een 34-jarige Arnhemmer is vrijdagochtend door de politie in zijn woonplaats opgepakt wegens mishandeling. Het slachtoffer bleek een 26-jarige agent in vrije tijd te zijn en raakte bij het voorval gewond. Hij moest zich onder doktersbehandeling stellen. De Arnhemmer zou rond kwart voor elf een opmerking hebben gemaakt naar het slachtoffer toen die hem op de Looierstraat passeerde. Vervolgens zou hij zonder verdere aanleiding het slachtoffer in het gezicht hebben gestompt. De Arnhemmer werd daarop door het slachtoffer zelf en met te hulp geschoten agenten van de parkeerpolitie aangehouden. Bij die aanhouding verzette de Arnhemmer zich. De man kon echter overmeesterd worden en is in verzekering gesteld. Door het slachtoffer is aangifte gedaan.
(07-094033)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Man aangehouden op verdenking inbraak bedrijfspand
Publicatiedatum: 17-6-2007 13:25:46

ARNHEM - De Arnhemse politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 29-jarige man uit die stad aangehouden op verdenking van een inbraak in een bedrijfspand in de Arnhemse binnenstad. De Arnhemmer kon worden opgepakt dankzij een getuige, die rond kwart voor drie had gezien dat er een raam van het pand aan het Roermondsplein werd ingeslagen. De getuige waarschuwde de politie die even later op het Johnny van Doornplein de 29-jarige Arnhemmer aantrof. De man bleek aan het door de getuige opgegeven signalement te voldoen en is ingesloten. Door de eigenaar van het bedrijfspand is aangifte gedaan. (07-094542)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---