Gemeente Deurne

07-06-2007
Inspraakbijeenkomst op maandag 18 juni
Inspraak voorontwerp-bestemmingsplan De Vennen / Kleine Bottel e.o. De inspraakprocedure voor het voorontwerp-bestemmingsplan De Vennen / Kleine Bottel e.o. gaat van start. Het voorontwerp ligt vanaf 8 juni 2007 gedurende zes weken voor inspraak ter inzage. Op maandag 18 juni om 20.00 uur houdt de gemeente een inspraakbijeenkomst in activiteitencentrum De Wik, Hellemanstraat 2b.
Het voorontwerp-bestemmingsplan legt de bestaande ruimtelijke hoofdstructuur van het plangebied vast, geeft locaties aan die mogelijk in aanmerking komen voor herstructurering en gaat in op verzoeken van bewoners. Tevens zijn de bouwvoorschriften voor woningen en bijgebouwen verbeterd.

Inspraakbijeenkomst
Tijdens de inspraakbijeenkomst op 18 juni geeft de gemeente een toelichting op het voorontwerp-bestemmingsplan en uitleg over de juridische procedures, zoals inspraak, vaststelling en goedkeuring bestemmingsplan. Uiteraard krijgt iedereen de gelegenheid om het plan in te zien en erop te reageren.

Ter inzage
Het voorontwerp ligt vanaf 8 juni 2007 ge¬durende zes weken ter inzage bij de klantenbalie in het gemeentehuis. U kunt hier terecht tijdens de openingstijden, voor een ander tijdstip moet eerst een afspraak gemaakt worden.

Indiening zienswijzen
Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne. Voor nader informatie, het maken van een afspraak om het plan buiten openingstijden in te zien of het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u contact opnemen met de heer H. Smit van de afdeling Economie, telefoon 387 336, e-mail: h.smit@deurne.nl.