Ingezonden persbericht


Persbericht

Rob Schippers nieuwe voorzitter MKB Westland

RIJSWIJK -Op 14 juni jl. heeft de algemene ledenvergadering van MKB Westland ingestemd met de benoeming van Rob Schippers tot voorzitter. Rob Schippers volgt daarmee Gerrit Prins op. Rob Schippers was jarenlang directeur-eigenaar van een marketing- en managementadviesbureau. Momenteel is hij algemeen directeur van NIVE, Nederlandse Vereniging voor Managers. Daarnaast bekleedt hij een aantal bestuursfuncties binnen onder andere MKB Den Haag, MKB Randstad-West en de Kamer van Koophandel.

Over MKB Westland
MKB-Westland is ontstaan naar aanleiding van de fusie van de Westlandse gemeentes tot de gemeente Westland. De ondernemers- en winkeliersverenigingen van de verschillende dorpskernen zijn na gezamenlijk overleg, in het verleden geheten de Westlandse Ondernemers Federatie (WOF), overeengekomen de handen nog meer in één te slaan. Dit om meer duidelijkheid en slagkracht te genereren in overleg met de gemeente en andere partijen. Het ledenbestand staat op ongeveer 450 leden.

Over NIVE
NIVE, Nederlandse Vereniging voor Managers, is de Nederlandse vereniging van en voor bestuurders en leidinggevenden. Leden zijn zowel ondernemingen, organisaties en (overheids)instellingen als de individuele managers daarvan. Het doel van NIVE is het persoonsgericht ondersteunen van managers bij het ontwikkelen, verbeteren en vergroten van hun mogelijkheden, management- en leiderschapsvaardigheden. NIVE dient als uniek platform voor vernieuwend management. Een platform van waaruit informatieverstrekking aan en communicatie met de leden plaatsvindt.



Ingezonden persbericht