Gemeente Hardenberg

Officiële start aanleg twee kunstgrasvelden

Met een kraan geeft sportwethouder Douwe Prinsse vanmiddag om 16.00 uur het officiële startsein voor de aanleg van twee kunstgrasvelden op de sportparken de Boshoek en Baalderveld. De handeling vindt plaats bij de accommodatie van Hardenberg85.

Vorige week is begonnen met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van deze twee kunstgrasvelden. De voetbalverenigingen HHC Hardenberg en Hardenberg '85 moeten vanwege ledengroei hun trainingscapaciteit uitbreiden.

Kunstgras
De gemeente heeft gekozen voor kunstgras om reden van duurzaamheid en de onbeperkte mogelijkheden tot het bespelen van deze velden. Beide velden zijn in één project aanbesteed. De velden worden voorzien van verlichting, omheining, tegelpaden en tevens worden voorzieningen gecreëerd voor de pupillen. De beide kunstgrasvelden hebben dezelfde kwaliteit.

3 velden
Als alles volgens planning verloopt, vindt de oplevering medio augustus plaats. Na realisatie zijn er in de gemeente Hardenberg 3 kunstgrasvoetbalvelden waaronder 1 veld in Bergentheim.