Ingezonden persbericht


FLEXWORX! DE FLEXIBELE UITZENDPARTNER VAN CARLO VAN DAM!

BLEISWIJK, 18 JUNI 2007 - Met Uitzendbureau FlexWorx! heeft Carlo van Dam een flexibele partner in huis gehaald. Het bedrijf uit Bleiswijk dat onder leiding staat van Marcel Hoogendoorn wil met het sponsoren van de huidige leider in de ATS Formule 3 Cup de naamsbekendheid in Nederland en buiten de landsgrenzen gaan vergroten. Met FlexWorx! heeft Carlo een uitstekende partij gevonden die samen voor het hoogste podium gaan!

Het dynamische hart van deze flexibele uitzendorganisatie klopt in het Zuid-Hollandse plaatsje Bleiswijk dat onder de rook van Rotterdam ligt. FlexWorx! is met name gespecialiseerd in het detacheren van Poolse werknemers die steeds meer hun weg vinden in het Nederlandse bedrijfsleven. Het jong en gemotiveerde bedrijf heeft als voornaamste doelstelling het opvangen en oplossen van urgente, tijdelijke of permanente personeelstekorten bij de bedrijven in de Randstad of liever gezegd groot midden Nederland. Bedrijven maken door de versoepelde regelgeving steeds vaker gebruik van het actuele personeelsbestand van FlexWorx!

De meeste ervaring heeft FlexWorx! op het gebied van logistiek en productie. Denk op logistiek gebied vooral aan pick and pack en orderpicking bijvoorbeeld bij distributiecentra. Productiewerk kan bestaan uit onder andere het vullen van machines, lopende-band- en inpakwerkzaamheden. Ze zijn dan ook vaak terug te vinden bij grafische afwerkingsbedrijven. Maar in de afgelopen jaren hebben ze ook aantoonbare ervaring opgedaan in verschillende bedrijfstakken, zoals in de (glas)tuinbouw, op bollenvelden en in de vleesverwerkingindustrie.

Voor Marcel Hoogendoorn is het de eerste keer dat hij investeert in de autosport: "Ik ben vorig jaar tijdens Bavaria City Racing via één van Carlo's andere sponsoren, Koos Halkes (Impress) voor de eerste keer in contact met hem gekomen. Carlo is een goede jongen met het autosporthart op de juiste plaats. Hij is erg toegankelijk en professioneel met zijn vak bezig. Zelf heb ik ook een voorliefde voor de autosport, waardoor we elkaar prima kunnen aanvullen. Ik wil Carlo met name inzetten voor relatiemarketing tijdens de komende Bavaria City Racing en ook de maand augustus staat volledig in het teken van de autosport. Dan zullen we hem aanmoedigen tijdens de Rizla Racing Days en Dutch ChampCar Grand Prix races op het TT-Circuit van Assen."

Met het aantrekken van FlexWorx! Uitzendbureau B.V. onderstreept Carlo van Dam nogmaals het vertrouwen in hem dat hij vooral dankt aan zijn goede prestaties in de ATS Formule 3 Cup: "De autosport zit momenteel flink in de lift. Met de prima resultaten die ik in de afgelopen jaren in de Eurocup Formule Renault 2.0 en de ATS Formule 3 Cup heb geboekt, heeft ook FlexWorx! Uitzendbureau zich vierkant achter mij geschaard. Ik ben superblij met hun vertrouwen want hierdoor kunnen we ons nog meer focussen op het Duits Formule 3 kampioenschap. Vanzelfsprekend vind ik het van groot belang dat ik zal waarmaken wat ik heb beloofd, namelijk flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit! Want dat is juist waar ook FlexWorx! sterk in is!"

Voor meer informatie over de nieuwe sponsor van Carlo surf je naar www.flexworx.nl

Nieuws en foto's zijn ook verkrijgbaar via Carlo van Dam's officiële website: www.carlovandam.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roelof Oosterhuis (+ 31 652 056 637 / media@insightf1.com).