Mobile Professional community van start


Mobile-Professional.nl: Sociaal netwerk site en community voor mobility specialisten

HUIZEN, 20070618 -- Escalona Computing heeft een community web site opgezet voor de Nederlandstalige Mobile Professional. Mobile-Professional.nl is vrij toegankelijk voor iedereen die zich zakelijk of anderszins professioneel bezig houdt met Mobility en Mobile Computing. Mobile Professional is een zogenaamde social network site. Na de gratis aanmelding kan de gebruiker er een eigen profiel aanmaken, contacten leggen met andere mobile professionals, deelnemen aan specifieke community discussies en artikelen publiceren in het eigen of community weblog. De site richt zich op de mobiele specialisten in Nederland en België en is dan ook bereikbaar via Mobile-Professional.nl en Mobile-Professional.be

De site Mobile-Professional.nl is nu een week open voor publiek en nu al hebben een aantal professionals zich aangemeld. Escalona Computing hoopt dat er mobile professionals werkzaam in veel verschillende deelgebieden zich aanmelden, zodat het de virtuele ontmoetingsplaats wordt voor specialisten werkzaam in de mobile sector of werkzaam met mobility. Zo kent de site BlackBerry specialisten, Windows Mobile Specialisten en hoopt Escalona Computing op een nog grotere verscheidenheid.
Naast het kennis delen zal er ook de mogelijkheid komen voor bedrijven die zich bezig houden met mobility en mobiele oplossingen om zich te presenteren. Ook komt er een vacaturebank voor mobile professionals.
De site geeft de mogelijkheid aan iedereen die zich heeft aangemeld om zelf te bepalen welke informatie voor wie beschikbaar is. Zo kan de gebruiker in zijn of haar eigen profiel aangeven dat iedereen zonder aanmelden wel naam en functie mag zien, maar dat andere informatie alleen voor geregistreerde of zelfs alleen voor geselecteerde gebruikers zichtbaar is.

Escalona Computing is ook het bedrijf achter de succesvolle sites:
BlackBerry-NL.com
NLnotes.nl
BlakckBerry-FAQ.nl

Bob Hillesum
Mobile-Professional.nl/BobHillesum