LLiNK

P E R S B E R I C H T
DESMET LIVE OP RADIO 5

woensdag 20 juni 2007
18.00 - 19.50 uur

Radio-café met presentatoren Dieuwertje Blok en Francisco van Jole en gasten over kunst, cultuur, politiek en maatschappij. Live vanuit café Desmet in Amsterdam.
---

Midzomern8 festival - De komende 50 jaar verandert Nederland evenveel als de afgelopen 500 jaar. Hoe ziet de kaart van Nederland eruit in 2050? Leeft Nederland dan boven water of zonder water? Tijdens het Midzomern8 festival dat donderdag plaatsvindt staat duurzaamheid, ruimte en de toekomst van Nederland centraal. Tijdens korte performances, films en intieme presentaties wisselt de bezoeker van ideeën met de kunstenaars over deze onderwerpen. Projectleider van de Midzomern8, Pepiek Henneman, praat hierover met Francisco van Jole en Dieuwertje Blok.

Vrijwilligerswerk in het buitenland - Hoe bereid je je voor op een verblijf in het buitenland als vrijwilliger in een ziekenhuis, op een school of in een dierenasiel? Welke organisaties zijn erbij betrokken of kun je hiervoor inschakelen? In de vraagbaak van Annebeth Vis 'Vrijwilligerswerk in het buitenland' vind je op vele vragen rondom vrijwilligerswerk een passend antwoord. In Desmet Live geeft Annebeth Vis tips en vertelt ze over de ervaringen van vrijwilligers die ze voor deze vraagbaak heeft gesproken.

Vaste onderdelen

Buitenlandse correspondenten - De Zwitserse journaliste Elsbeth Gugger praat afwisselend met enkele buitenlandse collega's over LLiNKe thema's in de actualiteit.

Chef Culinaire Zaken - Teun van de Keuken, chef culinaire zaken, komt regelmatig langs in Desmet Live om nieuws en wetenswaardigheden uit de voedselindustrie te bespreken.

Live-muziek - Het live-optreden komt vandaag van Daisy Cools.

Elke werkdag is er live-uitzending van 18.00-19.50, afwisselend verzorgd door LLiNK, Humanistische Omroep en IKON. Zie www.desmetlive.nl. U bent van harte welkom Desmet Live bij te wonen in café Desmet, Plantage Middenlaan 4a, Amsterdam (nabij Artis).

Desmet Live is een programma van LLiNK , de Humanistische Omroep en IKON. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt uit op Nederland 2 en 3, Radio 1, 3FM, Radio 5 en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT




LLiNK