Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Culturele kaart: prachtig visitekaartje voor de deelgemeente

Michel de Visser, portefeuillehouder Kunst en Cultuur, kreeg vorige week het eerste exemplaar van de Culturele Kaart van de deelgemeente Kralingen-Crooswijk.

Op deze kaart staan alle kunstenaars en culturele instellingen uit deelgemeente Kralingen-Crooswijk. De Visser zei trots te zijn dat hij het eerste exemplaar in ontvangst mocht nemen. Dit is een prachtig visitekaartje voor onze deelgemeente. Het geeft aan dat we een enorm cultureel netwerk hebben!. Op de Culturele Kaart staan maar liefst 140 culturele instellingen en kunstenaars. En dit aantal groeit, mede dankzij de inspanningen van onze cultuurscout Margot van Asseldonk, aldus De Visser.

De bijeenkomst werd gehouden in de binnentuin bij de Isaac Hubertusstraat en Hendrik de Keizerstraat. Er waren diverse bewoners uit de buurt aanwezig tijdens de uitreiking van de Culturele Kaart.

De Culturele Kaart is gefinancierd door deelgemeente Kralingen-Crooswijk. De kaart is vanaf nu verkrijgbaar bij de Stadswinkel van de deelgemeente aan de Oostzeedijk 276.