Gemeente Dongeradeel



---

De Noordoost Friese Aanpak nu ook op www.nofa.nl

Sinds dinsdag 19 juni 2007 heeft de Noordoost Friese Aanpak (NOFA) een eigen website. NOFA is het samenwerkingsverband tussen de gemeenten Achtkarspelen, Dantumadeel, Dongeradeel en Kollumerland c.a. . Het voornaamste doel is de samenwerking tussen deze vier gemeenten te bevorderen. Het motto is Samen staan we sterker. Hoe de gemeenten dat allemaal realiseren is vanaf 19 juni op www.nofa.nl te lezen.

Inwoners en andere geïnteresseerden kunnen op www.nofa.nllezen wat de samenwerking tussen de vier gemeenten inhoudt. Maar ook de taakverdeling van de bestuurders van de deelnemende gemeenten binnen NOFA, de NOFA-regisseur en de directeuren wordt omschreven. Daarnaast zijn ook diverse beleidsplannen te raadplegen, zoals de set van afspraken die met de provincie Fryslân is overeengekomen en het NOFA-werkplan 2007.
Sitebezoekers kunnen zich gratis aanmelden voor een digitale nieuwsbrief. Hierin worden abonnees op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in NOFA-verband.

In de toekomst zal www.nofa.nl uitgebreid worden met een extranet. Mensen die betrokken zijn bij NOFA krijgen een speciale inlogcode waarmee ze toegang hebben tot een extra onderdeel van de website om kennis en informatie uit te wisselen.