Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort
Woensdag 20 juni t/m vrijdag 29 juni 2007

Woensdag 20 juni
12.00 uur
Wethouder Kruyt gaat in gesprek met minister Plasterk inzake het Cultuurconvenant. Voor deze gesprekken worden vertegenwoordigers uit de stad Utrecht, provincie Utrecht en provincie Flevoland uitgenodigd. Locatie: Ministerie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Rijnstraat 50 te Den Haag.

16.00 uur
Wethouder Van Daalen bezoekt de informatiebijeenkomst WMO voor allochtonen. Locatie: Juliëttestraat 44 te Amersfoort.

18.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij de sportieve bijeenkomst van voetballers met beperkingen uit Amersfoort en Albufeira. De gehandicaptenorganisatie 'Apexa' uit de Algarve maakt deel uit van de delegatie uit Albufeira, Portugal, die deze dagen een bezoek brengt aan Amersfoort en Bunschoten. Locatie: kantine voetbalvereniging Hooglanderveen, Heideweg 57 te Hooglanderveen.

20.00 uur
Wethouder Van 't Veld is aanwezig bij de aftrap van de workshop Streetwise. Locatie: Wijkcentrum Het Katshuis in Kattenbroek te Amersfoort.

Vrijdag 22 juni
14.30 uur
Wethouder Eerdmans zal symbolisch de eerste papiercontainer bij een hoogbouwlocatie in gebruik nemen. Locatie: hoek Bosweg/Kelvinstraat te Amersfoort.

22.15 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper maakt bekend wie de prijswinnaar is van het ontwerp voor een tijdelijk paviljoen voor Amersfoort 750 ter gelegenheid van de Dag van de Architectuur. Wethouder Kruyt is eveneens aanwezig. Locaite: D' Eersteling, Grote Koppel 7 te Amersfoort.

Zaterdag 23 juni
09.55 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt tijdens de beëdigingsceremonie van het 50 Natresbataljon. Locatie: het Onze Lieve Vrouweplein te Amersfoort.

10.00 uur
Wethouder van Daalen heet de bemanning van het educatieschip 'de Watervlo' van de Stichting Reinwater welkom in de Eemhaven Amersfoort. Het schip blijft een week in de haven en zal door ongeveer 500 schoolkinderen worden bezocht. Locatie: Eemhaven Amersfoort, Kleine Koppel, Amersfoort.

12.00 uur
Wethouder Van Daalen verricht de ondertekening van de intentieverklaring ter gelegenheid van de Dag van het Nationaal Landschap. Locatie: Zorgboerderij De Veldmuis, Eemdijk 17 te Eemdijk.

14.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de opening van de Prelude van Triënnale Apeldoorn 2008, een driejaarlijkse internationale manifestatie op het gebied van tuin- en landschapsarchitectuur. Locatie: Schouwburg- en congrescentrum Orpheus, Churchilplein 1 te Apeldoorn.

16.30 uur
Wethouder Kruyt verricht de uitreiking van de pouleprijzen van het 35ste schoolhandbaltoernooi. Locatie: Fidelitas Handbalvereniging, Sportpark Zielhorst 8 te Amersfoort.

Zondag 24 juni
09.30 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij het afscheid van pastor Roland Putman. Locatie: Sint-Martinuskerk, Kerklaan 22 te Hoogland.

Maandag 25 juni
8.00 uur
Wethouder Van Daalen reikt de prijs uit aan de winnaar van de scholenwedstrijd De Groenste Stad, maak je schoolplein groener. Locatie: Centrum voor Natuur en Milieu Eemland, Schothorsterlaan 21 te Hoogland.

16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper heet de leden van het Participatieteam Integratie welkom voorafgaand aan de installatie door wethouder Eerdmans. Het Participatieteam Integratie denkt mee over vraagstukken met betrekking tot integratie en organiseert activiteiten die bijdragen aan integratie. De heer H. Dijkstal, voormalig lid van de commissie Pavem, lid van de Raad van Advies stichting Pafemme, houdt een toespraak. Locatie: Raadszaal in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Dinsdag 26 juni
15.30 uur
Het college is aanwezig bij de eerste Veteranendag Amersfoort en Leusden. Burgemeester Van Vliet-Kuiper en burgemeester De Vet spreken de veteranen toe Locatie: Theater en Congrescentrum De Flint, Coninckstraat 60 te Amersfoort.

Woensdag 27 juni
13.30 uur
Wethouder Hekman is aanwezig bij de opening van het infopunt Liendert-Rustenburg. Locatie: Wijkcentrum De Groene Stee, Wiekslag 92 te Amersfoort.

15.00 uur
Wethouder Luchtenveld opent het gerenoveerde Boogschutterplein. Locatie: Boogschutterplein te Amersfoort.

17.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij het straattheaterfestival van Etcetera. Locatie: Lieve Vrouwekerkhof te Amersfoort.

Donderdag 28 juni
16.00 uur
Wethouder Van 't Veld verricht de prijsuitreiking van de ballonnenwedstrijd van winkelcentrum Vathorst. Locatie: Mossink Fietsen, Van Tuyllstraat 20a te Hooglanderveen.

19.30 uur
Wethouder Van 't Veld is aanwezig bij de startavond over de inrichting van het toekomstige trapveld aan de Damespolder tegenover de apotheek Vathorst. Locatie: I-centrum Vathorst, Duisterweg 6a te Hooglanderveen.


---- --