Verzamelberichten woensdag

's-Hertogenbosch, 20-06-2007

Auto-inbreker op heterdaad betrapt

s-Hertogenbosch Dinsdagavond kreeg de politie de melding van oplettende getuigen dat zij een auto-inbreker hadden betrapt in de Oosterplasweg. De mannen waren aan het vissen en hoorden geluiden bij de plek waar zij hun auto hadden geparkeerd. Zij wisten de inbreker vast te houden en waarschuwden de politie. Deze konden de 20-jarige Bosschenaar aanhouden en overbrengen naar het politiebureau.

Aanhoudingen na onenigheid in verkeer

Rosmalen Dinsdagavond zijn in de Raadhuisstraat twee mannen aangehouden na een verkeersruzie. De onenigheid ontstond kennelijk naar aanleiding van een inhaalmanoeuvre. De 24-jarige automobilist uit Rosmalen en een 37-jarige automobilist uit s-Hertogenbosch hebben elkaar enige tijd gevolgd en mogelijk ook elkaar geraakt. Uiteindelijk is de 24-jarige man tegen een lantaarnpaal tot stilstand gekomen. Hij is voor behandeling van verwondingen aan zijn hoofd overgebracht naar het ziekenhuis. Beiden zijn aangehouden en voor nader onderzoek naar de toedracht ingesloten in het politiebureau.

Politie houdt man aan na mishandeling

Schijndel Woensdagochtend is in zijn woning in Schijndel een 19-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van een 23-jarige man uit Berlicum op 10 juni jl. in de Boschweg in Schijndel. Het slachtoffer werd op zijn hoofd geslagen, kennelijk zonder reden. De verdachte is ingesloten.

Openstaande gevangenisstraf

Reek Dinsdagmiddag is tijdens een verkeerscontrole op de Provinciale weg Zuid ter hoogte van Reek een 31-jarige man uit Roosendaal aangehouden. Na controle bleek de man nog een gevangenisstraf te hebben openstaan van 60 dagen. Hij is ingesloten in het politiebureau.

Aanhouding na vernieling

Nistelrode Dinsdagmiddag is op het politiebureau in Oss een 40-jarige vrouw uit Heesch aangehouden. Zij wordt er van verdacht eerder deze ochtend de ruit van een voordeur aan de Vatenstraat in Nistelrode te hebben vernield. De aanleiding ligt kennelijk in de relationele sfeer. De vrouw is ingesloten voor nader verhoor.

Politie controleert op snelheid

Heusden De politie in Heusden naar aanleiding van klachten van buurtbewoners de afgelopen tijd snelheidscontroles gehouden. In totaal werden de afgelopen drie weken op de Polderweg 53 automobilisten bekeurd omdat zij harder reden dan de maximum snelheid van 60 km/u. In de Joost van den Vondellaan werden nog eens 8 automobilisten bekeurd. Hier geldt een maximum snelheid van 30 km/u.

Fietsendievegge aangehouden

Oss Dinsdagmiddag is in de Pater Bleijsstraat een 13-jarige meisje uit Lith aangehouden. Oplettende getuigen zagen dat zij aan de Kardinaal de Jongstraat een fiets wegnam en waarschuwden de politie. Het meisje is overgebracht naar het politiebureau.

Politie pakt huiselijk geweld aan

s-Hertogenbosch Dinsdagavond is op het politiebureau een 34-jarige Bosschenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling en bedreiging met de dood van zijn vriendin. De verdachte is ingesloten.

Laatst gewijzigd 20-06-2007 15:45 | © Politie Brabant-Noord