vbv De Graafschap

Persbericht

datum: 20 juni 2007

Centric nieuwe shirtsponsor van De Graafschap

Op woensdag 20 juni is tijdens een persbijeenkomst in stadion De Vijverberg te Doetinchem de nieuwe shirtsponsor van De Graafschap bekendgemaakt. Na drie jaar keert ICT-organisatie Centric terug op het shirt van De Superboeren. Ook zusterbedrijf Ingenieurs- en adviesbureau Oranjewoud wordt sponsor van Betaald Voetbal De Graafschap B.V.. Oranjewoud wordt op de achterzijde van het shirt vermeld. Centric verbindt zich voor drie jaar aan de club uit Doetinchem.

Gerard Sanderink (algemeen directeur van zowel Centric als Oranjewoud) en Sietze Veen (voorzitter van Betaald Voetbal De Graafschap B.V.) zijn zeer verheugd over de hernieuwde samenwerking. Gerard Sanderink: "De cultuur van De Graafschap past goed bij Centric. Bovendien heb ik veel vertrouwen in de leiding van de club en de prestaties. Dankzij onze shirtsponsoring van De Graafschap tot 2004 en FC Groningen tot vorig seizoen, is de naamsbekendheid van onze organisatie de afgelopen jaren sterk toegenomen. Ik verwacht dat ook Oranjewoud in de toekomst van de sponsoring profiteert. Bovendien zullen zowel Centric als Oranjewoud gebruikmaken van de uitstekende mogelijkheden voor relatiebeheer die De Graafschap biedt."

Sietze Veen: "Wij zijn bijzonder blij dat Centric en Oranjewoud zich in de persoon van Gerard Sanderink achter het beleidsplan geschaard hebben. Gesteund door beide partijen willen wij het doel van het beleidsplan, uitgroeien tot een structurele eredivisionist, realiseren."

De ICT-organisatie Centric biedt gespecialiseerde totaaloplossingen op het gebied van consultancy, it solutions, software engineering, e-business, systems integration, managed ict services en training. De organisatie staat voor nuchterheid, commitment en kwaliteit en heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland, Noorwegen en Zwitserland.

Ingenieurs- en adviesbureau Oranjewoud levert kwalitatief hoogwaardige diensten op het brede terrein van infrastructuur, stedelijke ontwikkeling, bouw, natuur en landschap, milieu, veiligheid en handhaving, vastgoedzaken en sport- en vrijetijdsvoorzieningen.


*********