Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Wethouder Schrijer tevreden over Strevelsweg

Wethouder Dominic Schrijer (Werk, Sociale Zaken en Grote Steden Beleid) is tevreden over de integrale aanpak op de Strevelsweg.

Innovatieve aanpak
Dit zei hij tijdens een werkbezoek aan de Strevelsweg. De Strevelsweg kreeg in de afgelopen twee jaar een enorme sociale en economische impuls, mede doordat stadsvernieuwing en winkelleegstand op een innovatieve wijze werden aangepakt.

Nieuwe speciaalzaken
De laanmanagers haalden twintig nieuwe speciaalzaken binnen voor de leegstaande panden. Ook investeerden de ondernemers op de Strevelsweg bij elkaar een miljoen euro in hun winkels. Etalages zijn opgeknapt en twaalf bedrijven hingen mooie lichtbakken boven de etalages.

Schoon, heel en veillig
Naast de economische impuls is het schoner, heler, veiliger en groener geworden op de Strevelsweg. De autoweg werd vernieuwd en er kwam een tussenberm. Ook zijn pandeigenaren aangesproken op achterstallig onderhoud en illegale bewoning.

Informatie
Voor meer informatie over de Strevelsweg kunt u contact opnemen met de laanmanagers Strevelsweg, Abdel Bouchibti en Farid Darkaoui, via (06) 43 75 59 65 en (06) 24 55 41 43. Bezoek ook eens de website www.strevelsweg.nl