Ingezonden persbericht


REMINDER

Kringbijeenkomst VNO-NCW Rotterdam

Woensdag 20 juni 2007, 08.00 - 10.00 uur
CHIO, Kralingseweg 120, Rotterdam

Een ontbijt op het CHIO!

Geachte heer/mevrouw,

Misschien is de uitnodiging voor een ontbijtbijeenkomst op woensdag 20 juni 2007 aan uw aandacht ontsnapt. Emile Hendrix, directeur sportief van het CHIO is onze gastspreker tijdens de bijeenkomst van VNO-NCW Rotterdam.

Als internationaal springruiter heeft Emile Hendrix (1955) een uiterst succesvolle carrière achter de rug. Hij won op zijn eerste EK in München met het team brons en werd individueel vierde. In 1991 won hij goud met het team. In 1996 nam Hendrix met Finesse deel aan de Olympische Spelen in Atlanta. Met Optiebeurs 1 werd Emile Hendrix in 1984 en in 1985 Nederlands Kampioen. Met zijn broer bouwde hij een succesvol bedrijf op in de handel in internationale springpaarden. Hij is als directeur sportief nauw betrokken bij de organisatie van het CHIO van Rotterdam.

Wij zijn te gast op het complex van het CHIO. Het CHIO is in zestig jaar uitgegroeid tot een van de belangrijkste paardensportevenementen van Nederland. Ook dit jaar vinden er van 20 t/m 24 juni vele spring- en dressuurwedstrijden plaats. Het hoogtepunt is de Longines Grand Prix Port of Rotterdam op zondag.

Wij ontbijten gezamenlijk op het terrein van het CHIO. Omdat de wedstrijden dan nog niet begonnen zijn is de stilte van het Kralingse Bos al een ervaring op zichzelf. Na een goed ontbijt en de presentatie van Emile Hendrix kunt u met veel energie de dag beginnen. Uiteraard is er veel ruimte om te netwerken.

U kunt parkeren op de speciaal hiervoor gereserveerde plaatsen aan de Kralingseweg. Dit is direct naast de ingang tot het terrein van het CHIO. U ontvangt hiervoor bij aanmelding een parkeerkaart.

Met bijgevoegd antwoordformulier kunt u zich aanmelden. Als u vragen hebt over de bijeenkomst, dan kunt u contact opnemen met Erna Verschuur of ondergetekende. Het bestuur van VNO-NCW Rotterdam verwelkomt u graag de 20e juni!

Met vriendelijke groet,

Cees Pille,
secretaris VNO-NCW Rotterdam

VNO-NCW West
Bezuidenhoutseweg 12 te Den Haag
Postbus 93073, 2509 AB Den Haag
T 070 349 08 24
F 070 349 08 08
E Verschuur@vno-ncwwest.nl I www.vno-ncwwest.nl

Ga voor het laatste nieuws in uw regio en de fotoreportages van onze ondernemersbijeenkomsten naar <:http:/>www.vno-ncwwest.nl