Gemeente Apeldoorn

15 06 2007

Uitnodiging

Start Gentiaan in Actie !

Zevenhuizen krijgt kleur. Dat geldt zeker ook voor de Gentiaanbuurt. De gemeente Apeldoorn en woonzorgorganisatie de Woonmensen gaan de komende jaren aan de slag met de flats in de Gentiaanbuurt en met de openbare ruimte. Ook op sociaal gebied gebeurt er veel. Dit jaar willen beide initiatiefnemers de zomer in de Gentiaanbuurt laten beginnen met Gentiaan in Actie! Hiervoor is een programma georganiseerd op woensdagmiddag 20 juni en zaterdagmiddag 23 juni.

De start is op woensdag 20 juni om 11.30 uur met de opening van een nieuwe speelvoorziening, 't Klauterbos, op de hoek Gentiaanstraat en Balsemien. Wethouder Hans Wegman, Hans van Enck van de Woonmensen en kinderen uit de buurt zullen samen 't Klauterbos openen. Graag nodigen wij u uit daarbij aanwezig te zijn.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Emma Gossink, gemeentelijk projectleider. Emma Gossink is bereikbaar onder nummer (055) 580 24 70 of per e-mail e.gossink@apeldoorn.nl Voor meer informatie over de aanpak van de flats kunt u contact opnemen met de Woonmensen, Rick Evers, tel: (055) 548 48 48.

Einde perbericht


---- --