Politie Zeeland


---


Z-2070-2007 Aanrijding in Terneuzen
Woensdag om 07.40 uur vond op de Binnenvaartweg in Terneuzen een aanrijding plaats.
Een 66-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen kwam uit de richting van de Scheldeboulevard en remde i.v.m. het overige verkeer. Een achteropkomende 28-jarige man uit dezelfde gemeente kon niet tijdig stoppen en er volgde een aanrijding. Hierdoor botste de 60-jarige man tegen de auto voor hem, bestuurd door een 44-jarige vrouw, eveneens uit de gemeente Terneuzen. Zij reed tegen de auto voor haar met daarin een 49-jarige man uit de gemeente Sluis. Er raakte niemand gewond, alle auto's, behalve de auto van de 49-jarige man, raakten beschadigd.

O-2071-2007 Container opengebroken in Sint Maartensdijk
Op een bouwterrein aan de Westvest werd in de nacht van dinsdag op woensdag een container opengebroken.
Uit de container werd elektrisch gereedschap, o.a. een sloophamer en een boormachine, gestolen.

Z-2072-2007 Woninginbraak in Hoofdplaat
In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in een woning op de Westlangeweg in Hoofdplaat.
Uit de woning werden sieraden, kleding en meer dan honderd euro gestolen.

W-2073-2007 Aanrijding in Vlissingen
Op de kruising Vredehoflaan / President Rooseveltlaan in Vlissingen botsten woensdag om 15.00 uur twee personenauto's frontaal op elkaar.
Een 21-jarige Vlissinger reed over de President Rooseveltlaan, komende uit de richting van de Koudekerkseweg, en sloeg rechtsaf de Vredehoflaan in. Hij hield niet voldoende rechts, belandde op de linkerrijstrook van de Vredehoflaan en kwam frontaal in botsing met een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 46-jarige Middelburger. Beide auto's raakten aan de voorzijde beschadigd.

O-2074-2007 Aanrijding in Brouwershaven
Op de Delingsdijk in Brouwershaven raakte woensdag om 15.30 uur een 63-jarige automobiliste bij een aanrijding gewond.
Een 50-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Zuidernieuwlandweg, komende uit de richting van Zierikzee. Hij stak de kruising met de Delingsdijk over en bemerkte de van rechts komende 63-jarige vrouw, ook uit de gemeente Schouwen-Duiveland, niet op. Bij de aanrijding die ontstond, liep de vrouw onbekend letsel op en zij is naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Beide auto's raakten beschadigd.


---- --