Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ClubMessage presenteert Mobile Video Marketing tijdens MME

Breda, 19 juni 2007 --- Mobiele technologieprovider ClubMessage zal tijdens het Mobile Marketing Event op donderdag 21 juni haar nieuwe dienst Mobile Video Marketing presenteren. De dienst is ontwikkeld door CM Technology, de werkmaatschappij van ClubMessage die maatwerkoplossingen levert op het gebied van SMS, MMS en streaming video.

Met de komst van snellere mobiele netwerken neemt het aantal mobiele multimediadiensten toe. Ook de vraag naar mobiele video oplossingen groeit sterk. Een mobiele telefoon wordt niet meer alleen gebruikt om mee te telefoneren, maar het is een multifunctioneel communicatiemiddel geworden.

Met Mobile Video Marketing speelt ClubMessage onder andere in op de behoefte van marketeers om de communicatie met de klant te versterken en om mobiele marketingcampagnes interactief te maken. Het inzetten van mobiele video is eenvoudig: de marketeer levert het filmpje aan en ClubMessage zorgt er voor dat de consument het filmpje vanaf de mobiele telefoon kan bekijken.

Het Mobile Marketing Event vindt op 21 juni plaats in het Planetarium Gaasperplas in Amsterdam. De kosten voor de toegang bedragen 395 euro. Twinkle-abonnees en leden van 212 Amsterdam ontvangen 50 euro korting.

Over CM Technology

CM Technology is de werkmaatschappij van mobiele technologieprovider ClubMessage die zich bezig houdt met consultancy en het ontwikkelen van maatwerk softwareoplossingen voor afhandeling van sms/mms verkeer en streaming video. Twee van de drie grootste uitgeverijen van Nederland werken met CM Technology, bijna de helft van alle sms-acties op televisie wordt technisch mede mogelijk gemaakt door CM Technology en bij een groot gedeelte van de berichten die Nederlandse sms-bedrijven versturen, wordt gebruik gemaakt van de technologie van deze werkmaatschappij. Meer informatie over activiteiten en producten van CM Technology is te vinden op: www.cmtechnology.com

ClubMessage bereikt wekelijks honderdduizenden mensen per interactieve sms via haar eigen sms-netwerk en heeft meer dan 1000 klanten en meer dan 1 miljoen gebruikers in ruim 10 landen. ClubMessage behoort tot de Deloitte Technology Fast 50, een ranglijst van de vijftig snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland. Meer informatie is te vinden op www.clubmessage.nl