Bartiméus


Vooraankondiging Sandpop: Muziekfestival bij Bartiméus

| 24 mei 2007

Op 22 juni a.s. organiseert Bartiméus het muziekfestival Sandpop. Een muziek-festival waar iedereen met én zonder beperking van harte welkom is. Het festival wordt gehouden op het terrein van Bartiméus aan de Oude Arnhemsebovenweg 3 in Doorn en begint om 16.00 uur. De toegang van het festival is gratis.

Het festival biedt een gevarieerd aanbod van artiesten en muziekstijlen. Djambeegroep Kobadje opent het festival met muziek uit West Afrika. Zij worden opgevolgd door de stichting KunstRijk die met medewerking van de aanwezige kinderen de musical Olivier Twist opvoert. Jos Jongeling, een blinde muzikant, verrast met folkmuziek. Hij begeleidt zichzelf hierbij op gitaar. De Bartiméus huisband treedt op. De groep SCOOP zorgt voor een bijzondere muzikale popsfeer. De spetterende afsluiting van Sandpop wordt verzorgd door de Big Band Utrecht & Bert van den Brink. Deze, eveneens blinde artiest, won dit jaar de VPRO/Boy Edgar prijs.

Sandpop is de afsluiting van de jaarlijkse feestweek voor cliënten van Bartiméus in Doorn en hun familie. Dit jaar staat dit feest in het teken van theater. Het hoogtepunt van de week is De Bartiméus Parade op vrijdag 22 juni. Tijdens de Parade is de jaarlijkse markt, de draai- en zweefmolen en zijn er verschillende korte theatervoorstellingen, straattheater, workshops, shantykoor en bioscoop. Belangstellenden zijn van harte welkom om te komen genieten van alles wat theater te bieden heeft.

Meer informatie
Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Bartiméus Infolijn 0900 77 888 99 ( 0,05 p/m) en houd de website www.bartiméus.nl in de gaten.