Nederlandse Politiebond


Wanneer komt de NPB met zijn inzet voor de nieuwe CAO vanaf
1-1-2008?

Deze vraag krijgen we naar aanleiding van het feit dat een andere politiebond op 16 juni naar buiten bracht een netto verbetering te verlangen van 200,- euro voor iedereen.
Dat was een verrassing want twee dagen tevoren hadden we nog afgesproken om eerst onderling af te stemmen. Niet zo handig dus!

De NPB heeft zijn eigen voorbereiding om tot een inzet te komen. Dat gebeurt in alle rust, niemand maakt ons gek! Na uitgebreide mogelijkheden voor leden om hun wensen aan te geven en een door ons ingesteld onderzoek naar beloningsverhoudingen, ook internationaal, zal de Bondsraad (het NPB-parlement, waarin alle afdelingen zitting hebben) dinsdag 26 juni 2007 de inzet vaststellen.

Op het punt van de inkomensverbetering zal die vaststelling onder voorbehoud zijn, want in de komende maanden, zelfs tijdens de onderhandelingen, kan er op basis van nieuwe gegevens aanleiding zijn om de inzet bij te stellen.

Gepubliceerd op 22 juni 2007 door J F W (Hans) van Duijn.

Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan, mits met bronvermelding: Nederlandse Politiebond - www.politiebond.nl ©2007.