Vereniging Spierziekten Nederland

Nieuws

Video's met lezingen on line

Alle lezingen die opgenomen zijn op 9 juni tijdens de spierziektendag in Zoetermeer zijn nu online op video via MijnVSN beschikbaar. Het zijn de volgende vijf lezingen: Hartproblemen bij myotone dystrofie, Myositis, de stand van zaken, Wat is AMC?, Dubbelzien en hangende oogleden en IBM: erfelijkheid en de laatste ontwikkelingen.

deel homepage U kunt de video's bekijken door in te loggen op mijn VSN met uw lidnummer of e-mailadres en uw postcode. Uw lidnummer staat onder andere op het etiket van Contact. Na het inloggen komt u op de homepage van MijnVSN. Aan de linkerzijde ziet u onder het kopje Over de diagnose de knop: Lezingen op video. Wanneer u daarop klikt krijgt u een overzicht van video's die u kunt bekijken. De laatst toegevoegde video's staan onderaan de lijst.

De lijst die u te zien krijgt is afhankelijk van uw diagnose. Sommige lezingen zijn vrij algemeen en voor veel VSN-leden interessant, andere lezingen beperken zich heel specifiek tot een bepaalde diagnose. De lezingen die in Zoetermeer zijn opgenomen zijn over het algemeen specifiek gericht op een of enkele diagnoses.

De vijf laatst toegevoegde video's zijn:
Drs. M.C.E. Hermans, Hartproblemen bij myotone dystrofie Dr.G.J.D. Hengstman Myositis, stand van zaken
Dr. G. Hageman, Wat is AMC?
Drs. P.W. Wirtz, Dubbelzien en hangende oogleden Drs.U.A. Badrising, IBM: erfelijkheid en de laatste ontwikkelingen 22 juni 2007

VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480 Spierziekten Infolijn: 0900-5480480 - E-mail: vsn@vsn.nl - Postbank 1422400