Politie Gelderland-Zuid

Politie onderzoekt gewapende overval

Malden, 22-06-2007 o Dinsdagavond omstreeks 19:30 uur vond er een gewapende overval plaats op een videotheek in de Schoolstraat in Malden.

Een man kwam de zaak binnen en bedreigde een aanwezig personeelslid met een vuurwapen. Vervolgens werd het personeelslid gedwongen om geld uit de kassa af te geven. Hierbij sloeg de verdachte het slachtoffer met het wapen tegen zijn hoofd. Vervolgens is de dader op een herenfiets via de Schoolstraat weggereden.

De politie is direct een onderzoek gestart en heeft inmiddels al een buurtonderzoek gehouden. Ook heeft de politie al met enkele getuigen gesproken.

Signalement

Het signalement van de dader luidt als volgt:

- Een blanke man van tussen de 30 en 40 jaar oud

- Kort, donker haar

- Breed postuur

- Lengte ongeveer 1.85 meter

- Tatoeages op zijn rechterschouder en -bovenarm

Uw tip

Heeft u dinsdagavond, rond het tijdstip van het overval iets bijzonders gezien dat met deze overval in verband kan worden gebracht, herkent u het signalement of heeft u anderszins informatie die tot de oplossing van deze overval kan leiden? Belt u dan met de recherche in het district Tweestromenland op telefoonnummer 0900-8844. Getuigen die anoniem informatie willen geven kunnen bellen met 'Meld Misdaad Anoniem' op telefoonnummer 0800-7000.

Laatst gewijzigd 22-06-2007 14:11 | © Politie Gelderland-Zuid |