Introductie Ayurvedische edelstenengezichtscreme enthousiast ontvangen


HERVELD, 20070625 -- Precious Ayurveda heeft haar premiere gemaakt in Nederland met een uniek en vernieuwend cosmetica-concept met poeder van edelstenen, zonder kunstmatige toevoegingen en dierproefvrij. De reacties naar aanleiding van drie gezichtscremes die als eerste zijn geintroduceerd zijn zeer enthousiast en strekken zich uit tot over de Nederlandse grenzen.

Wat Precious Ayurveda uniek maakt is de combinatie van eeuwenoude Indiase inzichten met de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging. Voor het eerst sinds lange tijd wordt een nieuwe benadering gekozen voor huidverzorging en schoonheid.

De producten van Precious Ayurveda voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van naturcosmetica en worden uiterst zorgvuldig samengesteld uit hoogwaardige natuurzuivere en huideigen ingrediënten. Deze kwalitatief hoogwaardige ingredienten zijn luxueus aangevuld met de schatten van de natuur: diamant, goud en edelstenen - elk van deze ingredienten ontlenen hun individuele werking aan Ayurvedische kennis en inzichten met een historie van duizenden jaren.

Het ideale produkt voor ware schoonheid van binnenuit is nu binnen handbereik: met de waardevolle schatten van de natuur in een potje. Zonder kunstmatige toevoegingen, hypo-allergeen en dierproefvrij.

Deze Nederlandse premiere brengt daarmee een nieuwe visie op schoonheid: Ware schoonheid is de balans tussen lichaam en geest. Wie zich van binnen goed voelt straalt dit uit naar buiten; de unieke schoonheid van het individu.

Ayurveda is een meer dan 5000 jaar oude leer uit India die uit gaat van een holistische benadering van de mens (lichaam, geest, zintuigen en ziel). De verschillende mens-types zijn in drie dosha's verdeeld: Vata (opgebouwd uit Ether en Lucht), Pitta (opgebouwd uit Water en Vuur) en Kapha (opgebouwd uit Water en Aarde). In grote lijnen komt dit overeen met de traditionele indeling naar huidtype van Droge huid (Vata), Gevoelige huid (Pitta) en Vette huid (Kapha).

Precious Ayurveda ondersteunt het natuurlijke evenwicht en benadert het individu als geheel. Door onbalans kan één type of een combinatie van twee types gaan overheersen. Om lichaam en geest in balans en harmonie te brengen is het van belang om de juiste produkten te gebruiken. De individuele types zijn te bepalen met behulp van een online doshatest op www.preciousayurveda.com

In de producten van Precious Ayurveda zijn etherische oliën, planten extracten, poeders van goud, zilver, diamant, edelstenen en half-edelstenen verwerkt. Edelmetalen, edelstenen en half-edelstenen worden onder andere veelvuldig toegepast in de homeopathie en de oosterse geneeskunde maar vinden zelfs al jarenlang toepassing in de traditionele geneeskunst.

Edelstenen stimuleren de energie, herstellen en ondersteunen de natuurlijke balans. Bij het gebruik van de cosmetica van Precious Ayurveda worden de ingredienten door de huid opgenomen; men draagt de edelstenen letterlijk in zich. Een sieraad dat van binnen uit uw schoonheid voedt en u laat stralen.

Als eerste produkt introduceert Precious Ayurveda drie Edelsteen Gezichtscremes (Gemstone Creams). Gezien het succes en de grote vraag naar de cremes wordt de lijn later dit jaar verder uitgebreid met zeer vernieuwende en spectaculaire lippenstiften (Gemstone Lipsticks).

De produkten zijn zowel online verkrijgbaar als bij een beperkt aantal depositaires in de omgeving van Arnhem, Nijmegen en Amsterdam.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Precious Ayurveda
www.preciousayurveda.com

Voor meer informatie kunt u terecht bij Precious Ayurveda www.preciousayurveda.com