Ingezonden persbericht


Persbericht

6 juni 2007

Discovery weekend
op De Betteld

Discovery weekend is een driedaagse ontdekkingsreis die plaatsvindt van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juni op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Iedereen van 18 jaar en ouder die willen groeien naar God en wil leven hoe Hij hem of haar heeft bedoeld is van harte welkom op dit Discovery ontdekkingsweekend.

Deelnemers van dit weekend gaan onderzoeken wie ze zijn, hoe zij reageren, hoe hun relatie is met zichzelf, met God en met anderen. Door lezingen, gesprekken en oefeningen krijgen ze hier inzicht in en leren zij nieuwe manieren van denken en zijn.

Discovery is een ervaringsgerichte training van de Association for Christian Character Development (AACD) oftewel: Genootschap voor Christelijke karakterontwikkeling. Het ACCD is een christelijke non-profit organisatie, opgericht in 1994 om ervaringsgerichte trainingen te ontwikkelen die zijn gebaseerd op de Bijbel. De visie van ACCD is: 'Het veranderen van levens door de liefde van God en hiermee een erfenis nalaten van vergeving, geloof en vrijheid. Heb het, leeft het, geef het!

De kosten voor dit weekend bedragen ¤ 380,- inclusief twee overnachtingen en alle maaltijden van vrijdagmorgen tot en met zondagavond. Voor meer informatie en inschrijving is Marlene van den Bos telefonisch bereikbaar op 0348-460644 of 06-55717364. Andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden kan worden gevonden op www.betteld.nl.