Punch Technix nv


Voornemen licentie aan WestfaliaSurge GmbH

22 | 06 | 2007

Vijfhuizen, vrijdag 22 juni 2007 - De Directie en de Raad van Commissarissen van Punch Technix nv (`Punch Technix') melden vandaag dat er een intentieverklaring met WestfaliaSurge GmbH (`WestfaliaSurge') werd getekend.

De intentieverklaring bepaalt het verlenen aan WestfaliaSurge van een wereldwijde licentie op de Punch Technix melkrobottechnologie. Punch Technix blijft eigenaar van de in licentie gegeven octrooien.

Daarnaast is WestfaliaSurge van plan om de volledige service van de bij klanten geïnstalleerde RMS melkrobots over te nemen. WestfaliaSurge zal daartoe een aanzienlijk deel van de verkoop- en serviceorganisatie van de RMS divisie integreren in de eigen organisatie om de continuïteit van de gespecialiseerde service aan de bestaande en de toekomstige klanten te garanderen.

Partijen verwachten zo snel mogelijk tot een finale overeenstemming te zullen komen. Tot dan blijft RMS verantwoordelijk voor alle verkoop- en serviceactiviteiten.

Directie en Raad van Commissarrissen
Punch Technix nv

Vijfhuizen, vrijdag 22 juni 2007

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met: Punch Technix nv - dhr. M. Maes - Secretary General Tel: +31 (0)23 558 9050