ICT Automatisering NV

PERSBERICHT pagina's: 1

Barendrecht, 22 juni 2007

VOORDRACHT NIEUW LID RAAD VAN BESTUUR ICT

De Raad van Commissarissen van ICT Automatisering N.V. (ICT) deelt mede dat zij voornemens is de heer J. (Hans) Oberg te benoemen tot lid van de Raad van Bestuur van ICT. De Raad van Commissarissen zal de aandeelhouders over de voorgenomen benoeming informeren tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 30 augustus 2007. De benoeming gaat in per 1 september 2007. De Raad van Bestuur komt daarmee op twee leden: de heer A. Schot (voorzitter) en de heer J. Oberg.

Hans Oberg (1967) heeft de Nederlandse nationaliteit. Hij studeerde Elektrotechniek aan de Technische Universiteit in Delft. Eind 2001 trad hij in dienst bij ICT als Business Team Manager Consumer Systems & Multi Media en sinds 1 januari 2006 is Hans Oberg werkzaam als Manager Business Development and Strategic Partnerships. Daarvoor heeft hij ruime ervaring opgedaan met technische automatisering in diverse posities bij Pink Elephant en Atos Origin Nederland B.V.

De benoeming past in het beleid van de Raad van Commissarissen om ter waarborging van het bestuur van de vennootschap de Raad van Bestuur uit te breiden van een naar twee personen.

Gezien zijn langjarige en brede commerciële ervaring op het werkterrein van ICT en gezien zijn functioneren gedurende de afgelopen periode, is de Raad van Commissarissen van mening dat de heer Oberg voldoet aan het profiel voor deze functie.

/ / / / / / / /

Profiel ICT
De activiteiten van ICT zijn onderverdeeld in de divisies ICT Embedded, ICT Solutions en ICT Consultancy. ICT Embedded is marktleider op het gebied van embedded software, waar zij leverancier is van software gerelateerde diensten. ICT Solutions richt zich op het gehele software ontwikkelproces van informatiesystemen die een primair proces besturen of daarover informeren. De softwareontwikkeling betreft hoofdzakelijk klantspecifieke systemen. ICT Consultancy biedt op een aantal deelgebieden binnen de systeemontwikkeling, zoals Requirements Engineering, Architectuur, Quality Assurance, Configuration Management en Testing, diensten met een hoge toegevoegde waarde aan. De projecten van ICT worden zowel in huis als op locatie van de opdrachtgever uitgevoerd. ICT opereert vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen.

Voor nadere informatie:
De heer A. Schot, directeur ICT Automatisering N.V., telefoon: 0180 646 000 Website: www.ict.nl


---- --