Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Allbecon Olympia AG versterkt haar financiële basis voor langetermijngroei


- Succesvolle herfinanciering -

Düsseldorf, 22 juni 2007, Allbecon Olympia AG heeft twee kredietlijnen afgesloten met een totale omvang van 65 miljoen euro. Met het afsluiten van deze twee kredietlijnen wordt het herfinancieringsproces afgerond en wordt de toekomstige financiering en groei van Allbecon Olympia AG gewaarborgd.

De kredietlijnen zijn verstrekt en worden gegarandeerd door ING Commercial Finance en NIBC.

De driejarige factoring faciliteit, die is verstrekt door ING Commercial Finance, is een werkkapitaalkrediet van in eerste instantie 40 miljoen euro en zal stijgen met de omzetgroei. De tweede kredietlijn is verstrekt door NIBC en heeft een totale omvang van 25 miljoen euro. Het rentetarief van beide faciliteiten is gekoppeld aan Euribor.

"De twee kredietlijnen bevestigen dat de internationale financieringsmarkt groot vertrouwen heeft in ons bedrijfsconcept", reageert Marcel Slaghekke, voorzitter van de Raad van Bestuur van Allbecon Olympia AG. "ING steunt ons al vele jaren in Nederland. Met NIBC hebben we een extra partner gevonden die ons bedrijfsconcept en onze heldere strategie ondersteunt."

Met deze twee faciliteiten vergroot Allbecon Olympia haar financiële flexibiliteit en profiteert ze tegelijkertijd van betere markt- en financiële voorwaarden. De herfinanciering zal een positief effect hebben op de winst na belastingen.

De aandelen van Allbecon Olympia AG worden sinds 15 mei 2007 verhandeld op de officiële markt van de effectenbeurs van Frankfurt (General Standard) onder vermelding van het nieuwe effectenidentificatienummer (WKN) A0L BKV (ISIN DE000AOLBKV8).

Over Allbecon Olympia AG
Allbecon Olympia AG is een Europese uitzendorganisatie die actief is in zeven landen en haar hoofdkantoor heeft in Düsseldorf, Duitsland. De ondernemersgeest die het gevolg is van het franchiseconcept maakt van Allbecon Olympia een betrokken partner voor haar personeel en klanten. Ons doel is om waardevolle tijdelijke werkrelaties tot stand te brengen tussen uitzendkrachten en opdrachtgevers. Begin 2007 telde Allbecon Olympia meer dan 180 vestigingen in Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Portugal, Spanje en Zwitserland, met meer dan 17.000 werknemers.

Persvoorlichters:

Allbecon Olympia AG
John Dithmar Menge
Tel. +49 221 86 29 86 0
Fax +49 211 86 29 86 99
E-mail: j.menge@allbecon.de

Kirchhoff Consult AG
Dr Kay Baden
Tel. +49 40 60 91 86 39
Fax +49 40 60 91 86 71
E-mail: baden@kirchhoff.de


---- --