Time : 12:51:21
Date : 22 June 2007
Sender Name: fieldcommunication/Urbancommunication

Eco-Happening in Gentbrugge zorgt voor eco-belevenissen mettientallen standhouders

Gisteren was er de succesvolle opening van de eerste Eco-City winkel onder de aanwezigheid van de kabinetschef van Minister Fientje Moerman, Tim Hermans en de Schepen van Milieu van Gent, Tom Balthazar. Om de opening van de winkel bij het grote publiek in de kijker te plaatsen, organiseert Green Energy Creations een grootse Eco-Happening op zaterdag 23 en zondag 24 juni van 13u tot 18u in Gentbrugge (bedrijvencentrum De Punt, Kerkstraat 108). De toegang is gratis.

Tientallen standhouders nemen deel en geven advies over o.a. zonne-energie, duurzame bouwmaterialen, energiebesparende designlampen, elektrische scooters, milieuvriendelijke kledij &
wellness producten, ecologisch bankieren en nog veel meer. De toegang is gratis en heel wat eco-belevenissen staan op het menu zoals een rit met een waterstofbus.

Deelnemende bedrijven zijn:
Amala, Boekhandel Johannes, Cogengreen, Ecobouw, Econet - Sabbeco, Ecosave, Ecostream, Ecover, Eurabo, El-Bike, EM Natuurlijk Actief, Hempmade, Klimaatmasters, Megaman, Triodos Bank, Wattle e.a.

De animatie wordt verzorgd door Oxfam Wereldwinkels en Natuurpunt.

////////////////////////////////////

Eco-Happening op 23 en 24 juni van 13u tot 18u, gratis toegang De Punt, Kerkstraat 108 in Gentbrugge

Contactpersonen voor het persbericht:

Field Communication
Karlien Kelgtermans
0476 74 94 28

Lieven Herie
0475 96 22 64

URL: http://www.greenenergycreations.be Picture: (None)
Attachments: (None)

Translations: (None)

Link to Press Release - NL