Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Annexum installeert Adviesraad

Amsterdam, juni 2007 - Annexum, specialist in het structureren en plaatsen van vastgoedproducten, heeft een Adviesraad geïnstalleerd. Deze raad adviseert de directie bij de vaststelling van het beleid en de algemene gang van zaken. Een belangrijk onderdeel van hun functie bestaat uit het beoordelen en goedkeuren van de vastgoedobjecten die Annexum wil aankopen. De drie leden hebben allen een ruime ervaring opgebouwd op diverse werkgebieden, zodat zij hun taken optimaal kunnen uitvoeren.

De adviesraad bestaat uit mr G. Wigmans (voorzitter). Hij werkte jarenlang in de verzekeringsbranche. Hij heeft een gedegen financiële kennis opgebouwd en bekleedt daarbij diverse commissariaten.
Mr G.J. Selman, als oprichter en CEO van Richard Ellis Nederland en Member of the Board van Richard Ellis International reeds vele jaren betrokken bij talloze grote nationale en internationale vastgoedtransacties.
De heer K. de Ruiter was lid van de Raad van Bestuur van NBM Amstelland NV en CEO van AM NV.

Annexum is gespecialiseerd in het structureren en plaatsen van vastgoedproducten voor de particuliere en institutionele markt. Annexum heeft in de afgelopen jaren meerdere succesvolle vastgoedbeleggingen geplaatst, zoals onder meer Vastgoed MECC C.V. in Maastricht, De Planeet C.V. in Utrecht en recentelijk Saffierveste C.V. Momenteel wordt The Globe Den Haag C.V. geplaatst. Tevens verzorgt Annexum het management, beheer en plaatsing van het Vastgoed Fundament Fonds N.V.