Ingezonden persbericht


Media alert

22 juni, 2007

Hackers springen steeds meer in op actualiteit volgens PC Tools

Lokkertje nieuw Harry Potter boek verwart medewerkers uitgeverij

Een hacker in het Verenigd Koninkrijk beweert dat hij een kopie heeft van het manuscript van het laatste boek 'Harry Potter and the Deathly Hallows'. De hacker zegt dat hij de pc's van een aantal medewerkers van de uitgeverij die de boeken van Harry Potter uitgeeft, heeft gehackt. Hij verstuurde een e-mail en zodra deze werd geopend door de gebruiker, kon de hacker zijn slag slaan.

"Bedrijven lopen dagelijks gevaar voor dit soort bedreigingen", zegt Simon Clausen, CEO bij PC Tools. "Het wordt steeds makkelijker om dit soort bedreigingen te creëren. Hackers gebruiken regelmatig populaire of actuele gebeurtenissen om gebruikers te lokken met een verzonnen verhaal. Dit is opnieuw een goede reminder voor consumenten en bedrijven om zich te weren tegen dit soort aanvallen door hun pc's goed te beveiligen."

PC Tools adviseert de gebruiker dan ook om regelmatig te controleren of hun pc nog goed beveiligd is met de laatste anti-spyware and antivirus-software. Je kunt het beter voorkomen dan genezen!

Over PC Tools
PC Tools is een leverancier van beveiligingssoftware en biedt producten zoals Spyware Doctor en andere anti-spyware producten. PC Tools is marktleider in real-time anti-spyware, beveiliging en tools. PC Tools' beveiligingsproducten zijn wereldwijd beschikbaar en al ruim 100 miljoen keer gedownload.

Het PC Tools Malware Research Centre monitort trends en opkomende spyware-ontwikkelingen en levert beveiligingsoplossingen voor de consument en het bedrijfsleven. De malware-database is volledig geïntegreerd met Spyware Doctor's scanning- en real-time systeembeveiliging-tools. Hierdoor is Spyware Doctor één van de meest effectieve anti-spyware producten op de markt. PC Tools heeft het hoofdkantoor in Sydney en andere kantoren in San Fransisco, Londen, Dublin, Melbourne en Kiev. PC Tools heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs, resellers en retailers.

Voor meer informatie over PC Tools kunt u contact opnemen met Magida Ezzat, Marketing Coordinator: Tel: +61 3 969 3576
E-mail: magida@pctools.com

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Ingrid van den Nieuwenhof bij LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0) 40 235 4600
E-mail: ingridv@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com