Gemeente Wijk bij Duurstede

De veegactie krijgt een vervolg door senioren!

Burgemeester Guus Swillens gaat al een jaar lang iedere maand samen met het team van de buitendienst en vrijwilligers de wijken in om samen met de inwoners hun wijk schoner te maken. Afgelopen jaar was het thema: de jeugd. Tientallen basisscholen hebben enthousiast meegedaan met de maandelijkse veegactie. Om de veegactie een nieuwe impuls te geven, gaat burgemeester Swillens
met een team van de buitendienst op vrijdagmiddag 22 juni a.s. samen met de veel bewoners van het seniorencomplex de Pepijnhof vanaf de Karel de Grotestraat richting het centrum vegen. Als tegenprestatie worden er in de omgeving van de Pepijnhof extra prullenbakken geplaatst, omdat dat de wens is van de bewoners.

Programma vrijdag 22 juni
Deze middag wordt er om 14.00 uur gestart met vegen vanaf de Pepijnhof richting het centrum, waarbij ook het groen wordt aangepakt en er allerlei andere werkzaamheden worden verricht. De schaftwagen staat die middag bij het postkantoor.
Iedereen die wil meehelpen is van harte welkom. U hoeft niet de hele middag dag mee te helpen, een uurtje zou ook al hartstikke mooi zijn! Als u een eigen bezem kunt meebrengen, is dat heel handig. Opgeven is niet nodig. De koffie en thee is geregeld voor die middag. Iedereen die langskomt voor een praatje met de burgemeester is ook van harte welkom!