-PERSBERICHT-

Axess Liften BV in stijgende lijn met Prestige Brancardlift

Barneveld, 22 juni 2007 - Na de succesvolle introductie van de eerste platformlift in Nederland met "normale" overnamebesturing komt liftenfabrikant Axess Liften BV alweer met een nieuwe variant in haar productrange, de "Prestige Brancardlift".

De Prestige Brancardliften hebben een smaakvol design met schitterende cabines voorzien van duurzaam laminaat, een horizontaal RVS drukknoptableau met grote, makkelijk bedienbare drukknoppen en luxe aluminium deuren met ingebouwde onzichtbare scharnieren.

Groot voordeel van de Prestige Brancardlift zijn de afmetingen van de riante cabine met een maximale grootte van wel 1100 x 2200 mm. Hiermee biedt de lift dan ook een optimale ruimte voor brancards en rolstoelgebruikers. Indien gewenst kunnen automatische deurdrangers worden toegepast, waardoor de deuren op afstand kunnen worden geopend voor ultiem gebruikersgemak.

Axxess liften BV weet met Prestige Brancardlift wederom het gemak van een grote personenlift weer uitstekend te combineren met het inbouwgemak van een platformlift. De Prestige is leverbaar als muurmontage of met een dragende staalconstructie. Een liftput, schachtkop en een bouwkundige schacht zijn niet noodzakelijk. De lift heeft een inbouwdiepte van slechts 60mm en een draagvermogen van maar liefst 630kg, wat gelijkstaat aan acht personen.

-Einde-