Officiële opening A.Vogel kruidentuin in Appeltern

13.06.2007 / 12:55 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Biohorma bv

Biohorma bv

Officiële opening op zaterdag 23 juni 2007
A.Vogel kruidentuin in De Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern en A.Vogel hebben de handen ineengeslagen. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe modeltuin in De Tuinen van Appeltern: de A.Vogel kruidentuin. Een tuin die bezoekers informeert over geneeskrachtige planten. Op zaterdag 23 juni a.s. om 14.00 uur wordt de A.Vogel kruidentuin officieel geopend. Bezoekers krijgen op deze speciale dag allerhande wetenswaardigheden te horen van medewerkers van A.Vogel over alles wat groeit en bloeit in deze nieuwe modeltuin. Als aandenken krijgen ze bovendien het beroemde A.Vogel Echinacea purpurea plantje mee naar huis. Een leuke aanwinst voor de eigen tuin.

Gezonde voorlichting
In de A.Vogel kruidentuin staan honderd geneeskrachtige bloemen, kruiden en planten. Een mooie en gelijk ook educatieve tuin. Want wie weet vandaag de dag nog wat planten als klimop, viooltje en lavendel kunnen betekenen voor de gezondheid? Die informatie is te lezen op de informatieve bordjes die bij de planten staan. De A.Vogel kruidentuin is een bijzondere tuin die helemaal aansluit bij de educatieve en inspirerende functie van De Tuinen van Appeltern. Ook op andere locaties in De Tuinen van Appeltern is meer informatie over A.Vogel te vinden. En in het restaurant zelfs te proeven via een smaakmakend kruidenstrooisel.

Voorbeeldtuinen
De Tuinen van Appeltern is Nederlands enige objectieve tuinvoorlichtingsinstituut. Het bestaat uit een 12 hectare groot tuinenpark met meer dan 180 verschillende voorbeeldtuinen die bezoekers een sfeervolle tuinbeleving, inspiratie, ideeën en praktische informatie bieden. Nu dus ook met een A.Vogel kruidentuin.


Noot voor de redactie,