Ingezonden persbericht


Laren, 14 juni 2007

Hollandse HitMix op Tien

Tien start zaterdag 23 juni met een gloednieuw Nederlandstalig muziekprogramma. Iedere week om 17.00 is dan Hollandse HitMix te zien, met daarin optredens van onder anderen Gerard Joling, Monique Smit, de 3J's, Erik Hulzebosch, Thomas Berge, Roxeanne Hazes, Sacha Visser, Koos Alberts en Peter Beense. Hollandse HitMix wordt gepresenteerd door zanger Henk Damen. De opnamen hebben plaats voor een live publiek.

Het programma bestaat uit een wekelijkse actuele Top 5 en 3 à 4 tips. Iedere artiest kan via de binnenkomst in de tiplijst langzamerhand doorstijgen naar de Top 5. Bij de samenstelling van de top 5 zullen de samenstellers zich zoveel mogelijk laten leiden door de landelijke hitlijsten. Tevens zullen ook regionale artiesten regelmatig de kans krijgen hun muziek ten gehore te brengen.

Op www.hollandsehitmix.tv zijn de top 5 en de tips te volgen en zijn tevens exclusieve video-interviews met de Hollandse sterren te zien.

De Hollandse HitMix, vanaf 23 juni iedere zaterdag om 17.00 uur op Tien

Tien
Televisiezender Tien maakt deel uit van Talpa TV, onderdeel van Talpa Media Holding. Tien is in augustus 2005 begonnen met uitzenden, toen nog onder de naam Talpa. Tien is een moderne en vooruitstrevende zender met voornamelijk Nederlands product die zich onderscheidt met veel kwalitatief hoogwaardige amusementsprogramma's, dramaseries en topvoetbal. Dankzij tal van crossmediale activiteiten geeft Tien een extra dimensie aan televisie als medium.



Ingezonden persbericht