Ingezonden persbericht


Persbericht Nederland 3 - 18 juni 2007

Iedere zaterdagavond drie topseries op Nederland 3

Nederland 3 zendt vanaf 23 juni iedere zaterdagavond achter elkaar drie topseries uit. Tussen 20.00 en 23.00 uur programmeren BNN, AVRO en VPRO achtereenvolgens een aflevering van Hustle, Missing Without a Trace en Nip/Tuck. Het bij elkaar brengen van deze hooggewaardeerde dramaseries maakt de zaterdagavond op Nederland 3 tot een avond om te blijven kijken.

Nederland 3, vanaf 23 juni iedere zaterdagavond:

20.00 uur: Hustle (BNN)

21.00 uur: Missing Without A Trace (AVRO)

21.50 uur: Nip/Tuck (VPRO)

Hustle

Engelse dramaserie van de BBC. Mickey Stone is leider van een bende oplichters. Hij wordt terzijde gestaan door veteraan oplichter Albert Stroller, glamour 'actrice' Stacie Monroe en expert Danny Blue. De oplichters hanteren de filosofie dat er niemand wordt opgelicht die het niet kan betalen. Hun voorkeur gaat uit naar gewetenloze zakenmensen en bedrijven.

Missing Without A Trace

Amerikaanse misdaadserie over de afdeling Missing Persons Squad van de FBI. Agent Jack Malone geeft leiding aan een team specialisten. Zij proberen op delicate wijze de puzzelstukjes van allerlei aanwijzingen aan elkaar te knopen, om zo de personen die op mysterieuze wijze zijn verdwenen te kunnen vinden. Dood of levend.

Nip/Tuck

Amerikaanse dramaserie van HBO over twee elkaar beconcurrerende plastisch chirurgen in Miami South Beach. De serie duikt onderhuids en legt de complexe en broze aard bloot van de patiënten die hun heil zoeken in esthetische chirurgie.