TROS

Hilversum, 19-06-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 23 juni
Radio 2 - 16.00 uur

TROS MUZIEKCAFÉ VANAF RONDE OM TEXEL

TROS MUZIEKCAFÉ komt zaterdag 23 juni live vanaf de Ronde om Texel. In de grote feesttent bij Paal 17 op het waddeneiland ontvangt Daniël Dekker de volgende gasten:

Na 'What are you waiting for' heeft Krezip nu haar vierde album uitgebracht met de titel: 'Plug It In'. Frontvrouw Jacqueline Govaert heeft nog nooit zo relaxed aan nieuwe nummers geschreven en is zelf bijzonder tevreden met de nummers die als vanouds weer jong en fris klinken. Zaterdag een optreden in TROS MUZIEKCAFÉ.

In 2000, twee jaar na het uiteenvallen van Caught In The Act, komt Bastiaan Ragas' eerste soloplaat uit. Een jaar later wordt hij een ster in de musical Aïda. Zanger, filmacteur en musicalster Bastiaan heeft net zijn tweede single '1000 manieren' uitgebracht. Voor TROS MUZIEKCAFÉ maakt hij de overstap naar Texel.

Breng drie meiden en drie jongens met muzikaal talent bij elkaar en je krijgt de klanken van XYP. Hun eerste single 'Body to Body' steeg tot nummer 1 in de Top 40 en hun tweede hit 'Confessions' van het gelijknamige album tot de derde plaats. Tijd voor een optreden dus.

Het is de gewoonte van Ellen ten Damme om op te duiken in verschillende gedaanten: Als pokerkampioene, als mannenmoordenares in Tatort en als lijk in de BBC-serie Dalziel & Pascoe. Maar het grote publiek kent haar voornamelijk als muzikant. De derde solo-cd van Ellen ten Damme is uit en in TROS MUZIEKCAFÉ zingt ze hier een aantal nummers van.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl