Saxion Hogescholen
BR>

do 21 juni 2007

Saxion open dag Deventer

Op zaterdag 23 juni vindt er weer een open dag plaats bij Saxion Hogescholen, locatie Deventer, van 12.00 tot 15.00 uur. Onder de naam `Saxion Open' kunnen bezoekers terecht voor alle opleidingen van Saxion. Met deze open dag richt Saxion zich zowel op leerlingen die zojuist eindexamen gedaan hebben en nog geen studiekeuze gemaakt hebben als op vroege oriënteerders en toekomstige deeltijdstudenten. Docenten en studenten zijn deze dag aanwezig om informatie te verstrekken.

Op de informatiemarkt wordt informatie gegeven over alle opleidingen van Saxion, aansluiting voortgezet onderwijs, studiebelasting, studieoriëntatie, Deventer als studentenstad, de financiële kant van studeren en Saxion als werkgever.

Ter plekke aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich tijdens de open dag ter plekke voor een opleiding van Saxion Hogescholen aanmelden. Men dient dan een geldig legitimatiebewijs (paspoort of ID-kaart, géén rijbewijs) mee te nemen. Aanmelden is mogelijk bij de Studentenbalie van Saxion, waar een medewerker van Studentregistratie verder zal helpen.

Saxion als werkgever

Saxion Hogescholen is niet alleen een kennisinstelling, maar ook een grote werkgever. Saxion biedt een innovatieve en ontwikkelingsgerichte werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke initiatieven. Deze inspirerende omgeving wordt mede gecreëerd door informele en directe contacten met collega's en studenten en intensieve relaties met het werkveld. Tijdens de open dag in Deventer kan men nader kennis komen maken met Saxion als werkgever en is er een informatiepunt voor vacatures en sollicitanten.

Kijk voor meer informatie over de open dag op saxion.nl


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------