Ingezonden persbericht


32ste Nachtstrandwandeling van Hoek van Holland naar Scheveningen

PERSBERICHT NACHTSTRANDWANDELING 2007

"Laat de elementen op je inwerken tijdens de 32ste editie van deze unieke avontuurlijke en gezellige tocht"

In de nacht van 23 op 24 juni 2007 zal de 32ste editie van de Nachtstrandwandeling van Hoek van Holland naar Scheveningen plaatsvinden. Om 00.00uur precies zal het startsein klinken waarna alle wandelaars de eerste stappen zetten van een 16km durende tocht over het strand richting het finishdorp in Scheveningen welke direct gelegen is naast het strand.

Vanaf 22.00uur is het mogelijk voor de deelnemers om in te schrijven en de startbewijzen op te halen bij het startbureau in Hoek van Holland. Vanaf dit tijdstip staan tevens vele vrijwilligers klaar om de deelnemers op te vangen vanaf het treinstation en de diverse verkeersroutes richting de parkeerterreinen en de start.

Om middernacht is het dan zover, de duizenden deelnemers hebben hier op gewacht, het startschot klinkt in Hoek van Holland en de fanatieke wandelaars gaan in eigen tempo op weg richting het finishdorp in Scheveningen. Langs de vloedlijn van de Noordzee leggen de deelnemers hun 16km lange tocht af. De eerste komt al vroeg in de nacht aan terwijl anderen genieten van de opkomst van de zon welke langzaam maar zeker aan de horizon verschijnt tijdens een van de korste zomernachten van het jaar.

Halverwege de tocht staat een volwaardige ploeg vrijwilligers klaar de deelnemers te voorzien van een dampende kop soep en, waar nodig, verdere assistentie. Wanneer de deelnemers aankomen in het finishdorp wordt iedereen beloond met een mooi aandenken en kan er met elkaar een kop koffie of thee worden gedronken. Daarnaast is het ook mogelijk om in de uitrustzone nog even heerlijk te ontbijten en na te praten met andere wandelaars.

Vanaf het finishdorp in Scheveningen rijden pendelbussen die alle deelnemers tegen betaling naar Den Haag CS of Hoek van Holland Strand brengen. De pendelbussen rijden vanaf het moment dat de eerste wandelaars binnenkomen tot vroeg in de ochtend ook de laatste deelnemers zijn binnengekomen.

Om deel te nemen is het aan te raden om gebruik te maken van de voorinschrijving. Hiervoor kan een keuze gemaakt worden uit een drietal mogelijkheden; Keuze A: 6,00 p.p.

Deelname wandeltocht inclusief armband, soep, koffie of thee en een herinnering. Keuze B: 11,00 p.p.
Keuze A incl. pendelbusvervoer terug naar Hoek van Holland. Keuze C: 9,00 p.p.
Keuze A incl. pendelbusvervoer naar Den Haag CS.

Meer informatie en/of inschrijven is mogelijk via www.nachtstrandwandeling.nl of 010- 292 35 58


---

Projectnaam: Nachtstrandwandeling 2007 Initiatiefnemer: BSW Rotterdam Uitvoerder: Events in Motion, eventmanagement & productions

Datum: Weekend van 23 op 24 juni 2007 Aanvang: 00.00 uur; Startbureau open; 22.00 uur Afstand: 16 km

Meer informatie & persaanmeldingen: Erik Schoormans, 06 247 33 620, erik@eventsinmotion.nl


---- --