Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Del Mundo Internationaal Straattheater festival Maasmechelen Village 23 & 24 juni

Maasmechelen, mei 2007 - Op 23 juni 2007 gaat het internationaal straattheater festival Del Mundo in Maasmechelen Village van start! Internationale straatartiesten vullen de straten van het chique outlet dorp op 23 en 24 juni. Je komt er diverse acrobaten tegen, muzikanten, steltlopers, dansers en theateracts. Del Mundo is een hoogtepunt voor fun en vertier. Tijdens de Braderie in Maasmechelen Village worden de bezoekers verwend met speciale koopjes dagen: van 22 juni tot en met 25 juni zijn er zogenaamde "braderie" prijzen van toepassing.

Del Mundo straattheaterfestival is een organisatie van het overkoepelende orgaan, Maasmechelen Leisure Valley. Bezoekers kunnen in Maasmechelen Village en op de andere locaties van Maasmechelen Leisure Valley wel 150 optredens gratis bijwonen. Internationale artiesten laten het beste van het beste zien tijdens het festival. Het aanbod van de acts is zeer breed: er is muziek er zijn optredens, acrobatiek, humor en verschillende acts zullen op stelten worden uitgevoerd. Dit straattheater festival is een jaarlijks terugkerend festival en staat qua acts op een zeer hoog niveau. Kortom, het wordt één groot feest in Maasmechelen Village. Er wordt gedanst, gelachen, geacteerd én er zijn speciale en aanlokkelijke kortingen op mooie modemerken tijdens de braderie, die duurt van 22 t/m 25 juni.

Een greep uit het aanbod van de acts:

. The Flower Fairies: visueel en muzikaal gezelschap met poppen, stelten, liedjes en muziek.
. Dolle pret: Twee kleurige en opvallende figuren die op stelten lopen en rond dansen. Omwille van hun grootte en hun opvallende klederdracht zijn zij zeer visueel. Kinderen worden aangetrokken door deze vrolijke personages. Maak een dansje met één van hen, geef hen een handje of loop eens tussen hun benen!
. Water: De act van het water en de wind. Het waterkostuum wordt gedragen door de wind. Het beeld komt in menig landschap surrealistisch over en is erop gericht oergevoelens los te maken bij de toeschouwer.
. The Gile Circus show: Gezelschap uit Israël, clowning, jongleren, mime- want elke dag is een leuke dag.

Maasmechelen Village is een chique, sfeervol Outlet dorp. De mode- en kostenbewuste shopper kan in de sfeervolle ambiance van dit Belgische winkelparadijs in de circa 100 mooie en stijlvolle boetieks interessante koopjes doen. Dit tegen prijzen die 30 tot 60% lager liggen. Zo vind je er kwalitatieve stukken uit de vorige collectie van ruim 150 topmerken. En: zomer is er zomer, winter is er winter, het aanbod loopt parallel met de seizoenen. Naast de boetieks zijn er trendy restaurants en bars, een informatiepunt en een speeltuin voor de kinderen. Maasmechelen Village ligt op een half uurtje rijden van Maastricht, Luik en Hasselt; het hart van een toeristische regio waar van alles is te doen. Of je nou met je moeder, een vriendin of met het hele gezin komt, het is een uitstekende bestemming voor een dagje uit of een weekendje weg. Voor meer informatie zie: www.MaasmechelenVillage.nl