Ingezonden persbericht


Nieuwsbericht

Hilversum, 22 juni 2007

FLOORTJE DESSING, GERARD COX EN THIJS RÖMER IN KEBAB TV

Aanstaande zaterdag tussen 22.40 uur en 23.25 uur presenteren Sophie Hilbrand en Ruben Nicolai weer een nieuwe aflevering van Kebab TV op 3. Ruben neemt nog één keertje de plaats in van vaste presentator Sander Lantinga. Kebab TV is een ongeorganiseerde live-talkshow vanuit kebabzaak Masada aan de Boulevard van Scheveningen.

In deze aflevering komen Thijs Römer Schuurman en Floortje Dessing langs bij Sophie en Ruben. Zij gaan een poging doem om te leren jumpen. De Kebab Classic is deze week Gerard Cox. Hij zingt nog een keertje zijn hit: 'Het is weer voorbij die mooie zomer'. Daarnaast zijn er twee Kebabes en wordt er weer gezocht naar iemand die iets wil ruilen voor de surfplank.

Iedere zomerse zaterdagavond gaan de deuren van de kebabzaak open en worden verwachte en onverwachte gasten op verrassende wijze geïnterviewd. Toevallige voorbijgangers worden uitgedaagd en mogen actief meedoen aan het programma. Er wordt gezongen, er worden zomerse spelletjes gespeeld en iedere week gaan ze op zoek naar een mooier cadeau die David Hasselhoff moet overhalen om bij hun een broodje kebab te komen eten.

Meer informatie: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl