Politie Limburg-Noord

Politie zoekt getuigen van mishandeling (extra bericht)
Datum: 23-06-2007
Tijd bericht: 12:24
Plaats: Venlo
De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een 36-jarige vrouw uit Venlo die zaterdagmorgen omstreeks
06.20 uur plaatsvond op de Hogeschoolweg in het Wilhelminapark.

De vrouw was in het park kranten aan het bezorgen toen zij twee mannen bij haar fiets zag staan. Ze zag dat de mannen enkele kranten pakten uit de tas die aan de fiets bevestigd was. Hierop sprak zij de mannen aan waarna de mannen haar aanvielen. Er ontstond een worsteling waarbij de vrouw door beide mannen meerdere malen werd getrapt en geslagen. Uiteindelijk renden beide mannen weg de Hogeschoolweg op.

De vrouw is volledig in elkaar getrapt, maar kan na de worsteling toch nog terugfietsen naar haar collega's. Hier aangekomen zakt ze in elkaar. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis in Venlo. Na een korte behandeling kon zij weer naar huis. Ze heeft enkele flinke kneuzingen en schaafwonden opgelopen.

Het slachtoffer beschrijft beide mannen als 'junktypes'. De eerste dader is blank, tussen de 30 en 35 jaar en heeft een smal postuur en smal gezicht. Hij heeft lang krullend blond haar tot op de schouder en heeft een lange geelkleurige baard tot op de borst. Hij droeg een zwarte jas (type bomberjack) met een vies wit t-shirt eronder. De man heeft door de worsteling enkele krassen in zijn gezicht opgelopen en ook zijn jas is waarschijnlijk gescheurd. De tweede dader betreft ook een blanke man tussen de 30 en 35 jaar. Hij heeft een normaal postuur en donker kort haar. Verder heeft hij een zogenaamde
3-dagenbaard. De tweede dader is een stuk kleiner dan de eerste dader.

De politie stelt een buurtonderzoek in en is haastig op zoek naar de twee mannen. Zij roept getuigen van deze mishandeling op zich te melden via 0900-8844 (lokaal tarief).