Landelijke Studenten Vakbond


Nieuw bestuur LSVb

Utrecht, 23 juni 2007 -- De Algemene Leden Vergadering van de Landelijke Studenten Vakbond heeft vandaag een nieuw bestuur voor het jaar 2007-2008 benoemd.

Koen Wassink als voorzitter
Koen is 21 jaar en student Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden. In de afgelopen jaren was hij voorzitter van het Jonge Vrijwilligers Netwerk, een landelijke vrijwilligersorganisatie die hij zelf oprichtte. Daarnaast was hij voorzitter van de leerlingenraad op zijn middelbare school en lid van de adviescommissie Onderwijs en Jeugdbeleid van de gemeente Nijmegen.

Joanneke Krämer als vice-voorzitter
Joanneke is 23 jaar en studeerde onderwijskunde aan de Universiteit Utrecht. In de afgelopen jaren was zij actief in het Utrechtse verenigingsleven, onder andere als voorzitter van USF Studentenbelangen; een lidbond van de LSVb. In het afgelopen jaar werkte zij als pedagogisch medewerker bij een stichting die jongeren met gedragsproblemen begeleidt en was ze coördinator trainingen bij de LSVb.

János Betkó als secretaris
János is 27 jaar en studeert sinds enkele jaren geschiedenis aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In de afgelopen jaren was hij actief in het Nijmeegse verenigingsleven, onder andere als voorzitter van studentenvakbond AKKU; een lidbond van de LSVb. Ook was hij anderhalf jaar internationaal voorzitter van ISHA, een internationaal netwerk van geschiedenisstudenten.

Jorieke Casteleijn als penningmeester
Jorieke is 21 jaar en studeerde Gezondheid en Maatschappij aan de Wageningen Universiteit. In haar studietijd was ze onder andere bestuurslid bij de internationale studentenorganisatie AIESEC. In die functie heeft zij onder andere een uitwisselingsproject opgezet tussen AIESEC Wageningen en AIESEC Uppsala (Zweden). Daarnaast was ze secretaris van een damesdispuut en een succesvol hardloopster.

Lisa Westerveld als algemeen bestuurslid
Lisa is 25 jaar en studeert sinds enkele jaren filosofie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In de afgelopen jaren was zij actief in het Nijmeegse verenigingsleven, onder andere als bestuurslid van studentenvakbond AKKU; een lidbond van de LSVb. Ook was ze voorzitter van de Universitaire Studentenraad in Nijmegen en zat ze enkele jaren in de opleidingscommissie van filosofie.

Noot,