Harry Loco geeft peaceconcert op Parliament Square in Londen


CD voor Brian Hay

VRIES, 20070618 -- Harry Loco geeft op zaterdag 23 juni 2007 een Peace Concert op het Parliament Square in Londen. Het wordt het begin van een protestweek in Engeland vanwege het vertrek van "Bliar". Het protest geldt met name de geslotenheid over de oorlogen in Afghanistan en Irak, en de leugens die daar over met name door Blair verkondigd worden. De Engelse bevolking is het zat en roept: BRING THE BOYS BACK HOME.

Harry Loco is voor het concert uitgenodigd door Peacestrike. Peacestrike ondersteunt Brian Hay (Brian of Westminster) die sinds 2001 zijn eigen "peacepitch" op het Parliament Square heeft. Harry ontmoette Brian in 2001, en onderhield contact gedurende de 6 jaar die Brian daar nu, dag en nacht, zit.

Brian inspireerde Harry tot het schrijven van zijn protestsongs. In 2003 werd er al een (single) CD opgedragen aan Brian. Love to All the People werd een hit op de Amerikaanse studentenradiozenders. Van zijn laatste geld geeft Harry nu een CD uit "Brian of Westminster". Dit om aandacht te vragen voor Brian en zijn statements.





Ingezonden persbericht