Antillenhuis


Spannende B-Ball Battle in Rotterdam

De heer Candelaria, directeur Antillenhuis, temidden van het bestuur van Passaat en de winnaars van de B-Ball Battle. (Foto: Antillenhuis/ PASSAAT)

Zaterdagmiddag jongstleden heeft de heer Robert Candelaria, in zijn hoedanigheid als directeur van het Antillenhuis, de eerste prijs uitgereikt aan de winnaar van de B-Ball Battle.

De winnaars werden door de heer Candelaria, namens de Gevolmachtigde Minister gefeliciteerd, terwijl het bestuur van de Antilliaanse/Arubaanse studentenvereniging Passaat gecomplimenteerd werd voor een fantastische organisatie van het sportieve toernooi en met de aanbeveling om dit inmiddels tot traditie verworden jaarlijkse toernooi voort te zetten.

De opkomst in Rotterdam was zaterdag zeer goed, terwijl de finale uiterst spannend was. Pas na een verlenging kon een der teams uitgeroepen worden tot winnaar van dit toernooi. Fanatieke supporters in de tribune leefden helemaal mee met de twee teams en was de spanning om te snijden. Zowel de studentenvereniging als de sponsors kunnen terugblikken op een geslaagd evenement.

De B-Ball Battle heeft plaatsgevonden in Sporthal 1 van het Erasmus Universiteit te Rotterdam, Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA. 16 teams hebben de gelegenheid gehad om deel te nemen aan dit toernooi, waarin zowel leden als niet-leden mochten meedoen.

Er werden prijzen uitgereikt aan de drie beste teams, de móst valuable player en de beste supporter. Verder waren er Antilliaanse en Arubaanse hapjes te koop en was er volop muziek.

Voor persfoto's en/of meer informatie Norman Serphos, voorlichter Antillenhuis serphos@kgmna.nl


---

Gepubliceerd op: 24-06-2007 Bron: Antillenhuis