Ingezonden persbericht


Zondag 24 juni

Zomerfestival in Tilburg Noord

Op 24 juni 2007 vind er in Tilburg Noord een groot zomerfestival met markt plaats. Dit grote wijkfeest vindt plaats op en rond het Verdiplein. Het duurt van 11 uur Žs morgens tot 5 uur Žs middags. Er is voor ieder wat wils zoals bijvoorbeeld een multiculturele markt, muziek- en dansoptredens uit de wijk en een kinder- en jongerenplein. Het unieke aan dit festival is dat het door bewoners uit de wijk georganiseerd is. Ze hebben dit gedaan in samenwerking met Verrijk je Wijk, Wonen Breburg, de Twern en winkeliersvereniging Verdiplein.

Muziekplein
Het Verdiplein is die dag omgetoverd tot muziekplein. Daar zijn veel optredens van talenten uit de wijk en andere muziekmakers:
. Sonic Brass

. Soldiers of God

. Tilly Bounce

. Puntje Puntje

. De Kluizenaars

. Los AmigoŽs

. Manorma

. Creative

. Marc van Alphen

. Yama Yama (Mundial)

Kinderplein
Ook voor kinderen is er van alles te doen. Ze kunnen zich laten smincken, genieten van een clown, op een kameel, of lekker spelen op de springkussens. Ook is er een speciale kindermarkt waar kinderen hun spulletjes op een kleedje verkopen.

Wat is er verder te beleven
Kom kijken naar de modeshow. En bezoek de markt met meer dan 100 kramen. Een echte paardentram zorgt voor vervoer van en naar het zomerfestival.

Meer informatie bij René van Hees van Wonen Breburg (4550036) of Karlijn Verschuren van de Twern (4553800).


---- --