Ingezonden persbericht


Woonfestival Nieuw West Amsterdam

Persbericht 18 juni 2007
In Nieuw West wordt wél gebouwd!

Woonfestival Nieuw West op zondag 24 juni van 11.00 tot 16.00 uur

Ondanks geluiden over de stagnerende woningbouwproductie, laten de vier stadsdelen Bos en Lommer, Geuzenveld-Slotermeer, Osdorp en Slotervaart, corporaties en projectontwikkelaars in Nieuw West de bezoekers graag zien dat er in Nieuw West wél wordt gebouwd. Op zondag 24 juni vinden de bezoekers alles op het gebied van wonen en leven op een centrale plek: het Sloterpark.

Voor iedereen
Het woonfestival Nieuw West is voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare woning in dit ruime en groene gedeelte van Amsterdam, maar ook voor alle mensen die nieuwsgierig zijn naar de (toekomst)plannen in Nieuw West en willen weten wat het 'leven en werken' in Nieuw West kan inhouden. De participanten zijn die dag aanwezig om alles te vertellen over bijna 50 koop- en huurprojecten in de vrije sector.

Maar er is meer. Ook voor informatie over hypotheken is de bezoeker op de juiste plek. En, sport-en spelactiviteiten en optredens op het gebied van kunst en cultuur spelen deze dag een grote rol. Talenten uit Nieuw West verzorgen spetterende optredens op het festivalpodium. De bezoeker heeft eveneens de mogelijkheid mee te gaan met een van de 5 gratis bustours door de vernieuwingsgebieden.

Voor meer informatie zie www.woonfestivalnieuwwest.nl

Noot voor de pers

Ingezonden persbericht