Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Belangrijke contracten getekend voor WK vierspannen 2008

21/06/2007

Gisteravond zijn op landgoed Mariënwaerdt in Beesd twee belangrijke contracten ondertekend met het oog op het WK Vierspannen 2008. Allereerst werd de vulpen overhandigd aan Wim Knijnenburg, uitgever van het maandblad Mensport. De organisatie van het WK en het vakmagazine gaan een intensieve samenwerking aan in het traject naar het kampioenschap van 3 tot en met 7 september 2008. Het andere contract dat werd getekend was dat tussen het stichtingsbestuur en de grondeigenaar van Heerlijkheid Mariënwaerdt. De handtekeningen werden gezet door Frans Baron van Verschuer, voorzitter Pieter Wiersinga en penningmeester Frans Breumelhof.

Na afloop van deze plechtige en heugelijke momenten werd op het landgoed tevens een informatieavond gehouden voor de lokale Menvereniging Waal en Linge, die ieder jaar een basismenwedstrijd op Mariënwaerdt organiseert. Het programma van de avond bevatte een introductie van verenigingsvoorzitter Cees Vink en voorzitter van het stichtingbestuur Pieter Wiersinga. Chris van Dam, directeur van het organiserend projectbureau EQ International, was aanwezig om uitgebreide voorlichting te geven over de huidige stand van zaken en vorderingen omtrent het WK. De opkomst was overweldigend met bijna 150 personen. Menig aanwezige gaf onmiddellijk aan bereid te zijn zich in te zetten tijdens het grootschalige evenement. Na afloop van de avond kon de organisatie al tientallen vrijwilligers noteren.

Het feit dat het landgoed in het Gelderse Beesd zich nu officieel heeft verbonden aan het WK Vierspannen 2008 betekent ook dat de jaarlijks drukbezochte landgoedfair zich aan het wereldkampioenschap verbindt. In 2008 worden beide evenementen gelijktijdig gehouden. Een entreekaart geeft dan toegang tot zowel de fair als de activiteiten van het wereldkampioenschap en zijn nu al te bestellen via TopTicketLine op telefoonnummer 0900-3005000 (45 cpm). Maak binnenkort gebruik van een uniek voorproefje op het WK Vierspannen 2008, want op woensdag 15 augustus presenteert de Nederlandse vierspantop zich tijdens de openingsdag van de landgoedfair voor een fantastische menshow. De landgoedfair vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 19 augustus. Eén van de gezelligste en meest sfeervolle buitenfairs van Nederland heeft voor deze editie gekozen voor het thema Lekker Landelijk. Ruim 130 standhouders zijn aanwezig met een enorme diversiteit aan bijzondere producten. Daarnaast worden er dagelijks demonstraties en shows gegeven. Meer informatie is te vinden op de website www.marienwaerdt.nl.

Bron: www.wkvierspannen.nl

www.wkvierspannen.nl

©Marie de Ronde-Oudemans