Concours Hippique International Officiel (CHIO)

Siebe Kramer doet goede zaken in de CHIO Supporters Prijs

1e en 2e prijs voor springruiter uit Oud Beijerland tijdens CHIO Rotterdam

Rotterdam, 24 juni 2007 - Springruiter Siebe Kramer mocht zowel de eerste als de tweede prijs in ontvangst nemen na de finale van de Supporters Prijs tijdens het 59e CHIO. Met de bruine merrie Sybalia zette hij in de barrage een foutloze rit in een net iets snellere tijd neer dan met de grote vos Renoir waarmee hij vandaag twee foutloze ritten maakte. Het ziet ernaar uit de de adviezen die Siebe tijdens de AA clinic van Jos Lansink gisteren een positieve bijdrage hebben geleverd aan het overtuigende resultaat van vandaag.

Het harde werk tijdens het CHIO werd ook in de voorafgaande dagen goed beloond voor deze ruiter uit Oud-Beyerland; een eerste plek in de voorronde van deze Supporters Prijs op zaterdag en een tweede plaats in de Great: prijs voor jonge paarden op vrijdag. De CHIO organisatie hecht groot belang aan regionale en nationale rubrieken tijdens het evenement.

Het 59e CHIO Rotterdam zal een gevarieerd hippisch programma met spring- en dressuursport op internationaal topniveau presenteren van 20 t/m 24 juni 2007. Deze rubrieken waar de hippische top aan start komt worden afgewisseld door shownummers en nationale rubrieken. Kaarten zijn nu online te bestellen via www.chio.nl