Nederlandse Tafeltennisbond


Doe mee aan EK Veteranen 2007 in Rotterdam

05-02-2007
Álle NTTB-leden die in 1967 of eerder zijn geboren kunnen meedoen aan de officiële Europese Kampioenschappen Tafeltennis voor Veteranen 2007 in Rotterdam. Dit toernooi wordt van 25 t/m 30 juni 2007 gehouden in Sport- en evenementencomplex Ahoy in Rotterdam. Dit is het grootste tafeltennisevenement dat ooit in Nederland is georganiseerd. Er worden tussen de 2500 en 2800 deelnemers verwacht uit 40 Europese landen.

Het is een uniek evenement, waarin u:

* een week lang tafeltennist

* naar tafeltennis kunt kijken;

* nieuwe internationale vrienden kunt maken;
* toegang hebt tot de spectaculaire openingsceremonie op zondagavond.

U wordt ingedeeld in uw eigen leeftijdsklasse bij de dames of heren. Oud-internationals en afdelingsspelers kunnen elkaar treffen in de groepswedstrijden. Het mooie is dat iedereen na de poulewedstrijden (groepen van vier) doorgaat naar het hoofdtoernooi of het verliezerstoernooi. Dit geldt zowel voor het enkelspel als het dubbelspel.

Voldoet u aan beide criteria: NTTB-lid en geboren in 1967 of eerder?

Dan biedt de NTTB u de mogelijkheid om in te schrijven en gebruik te maken van een aantal extra aanbiedingen, die niet gelden voor de deelnemers uit andere landen. Zo krijgt u:

* Een korting van EUR 15 op het inschrijfgeld;
* Een officieel Tibhar oranje EK wedstrijd shirt cadeau.

Daarnaast maakt u gebruik van de faciliteiten die ook voor de deelnemers uit andere landen gelden, zoals: welkomstgeschenk, aanbiedingen bij tafeltennisleveranciers, oorkonde, programmaboek, overnachtings- en parkeeraanbiedingen, etc.

Kortom een evenement waarvoor u in eigen land maar één keer de kans hebt om aan deel te nemen. Voor een bedrag van EUR 95 bent u hierbij aanwezig en maakt u gebruik van alle extra's die de organisatie u biedt. De actie voor de Nederlandse deelnemers met extra korting van EUR 15 en gratis wedstrijdshirt geldt tot 1 maart 2007.

Wist u dat er zich tot januari 2007 al meer dan 1.300 mensen zich bij de organisatie gemeld hebben om aan dit toernooi te mogen deelnemen?

Meer informatie óf inschrijven: kijk op http://www.evc2007.nl/ of vraag een inschrijfformulier aan bij het organisatiecomité voor de EK Veteranen: Merijn 1, 5663 SP Geldrop, tel. 040 213 20 64.